Νικόλαος Ι. Νικολόπουλος:  Σχολείο – σουρωτήρι με ευθύνη του κ. Πελετίδη – Ομπρελίδη!

    Ημερομηνία:

    Δημοτικά Σχολεία για Βατραχανθρώπους στην Πάτρα.
    Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», διαχρονικά καλούμε την Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας να ασχοληθεί τα προβλήματα των σχολικών υποδομών του Δήμου.
    Δυστυχώς όμως αποδεικνύεται και μετά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου κ. Παναγιώτη Ρηγόπουλου στην τοπική εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ότι η Αδιαφορία είναι πολιτική στάση.
    Γιατί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών δεν αποτελεί το μόνο στην Πάτρα, που οι μαθητές έχουν εντάξει στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα το μάθημα «Γίνε Βατραχάνθρωπος».
    Ανάλογη περίπτωση βίωναν για τρία χρόνια και στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών οι μαθητές, με την αδιαφορία που επεδείκνυε ο τότε αρμόδιος Αντιδήμαρχος και σιωπούσαν οι συνδικαλιστικοί φορείς.
    Άραγε κύριοι του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δασκάλων και Νηπιαγωγών, έχετε καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές υποδομές και έχετε κάνει τις απαιτούμενες παρεμβάσεις ή δεν θέλουν να διαταράξουν την αδιαφορία που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή Βροχίδη – Αναθετιδή;
    Δυστυχώς, όπως λέει άλλωστε και η σημερινή Αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας κα. Σίμου, «όταν ψάχνει κανείς δικαιολογίες, υπάρχουν εύκολες απαντήσεις».
    Ας ελπίσουμε ότι η συγκεκριμένη αντιδήμαρχος να μην δείξει το ίδιο ζήλο αδιαφορίας με τους προκατόχους της.
    Όπως ελπίζουμε και ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» κ. Κώστας Σβόλης, μετά τις πρόσφατες καταγγελίες του για το πάρτι των Απευθείας Αναθέσεων στο Δήμο Πατρέων, να διακόψει τον πολιτικό πολιτισμό που τον διακρίνει προς τον Δήμαρχο.
    Να τον αναφέρει και με το Λαϊκό Προσδιορισμό που τον διακρίνει περί ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, που ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» του έχουμε σωστά αποδώσει.
    ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
    Σχολείο – σουρωτήρι με ευθύνη
    του κ. Πελετίδη – Ομπρελίδη!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...

    Δύο αδελφές πνίγηκαν αγκαλιασμένες στο Τέξας: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπάμε», έγραψαν στο τελευταίο τους μήνυμα

    Ραγίζει καρδιές το τελευταίο sms που έστειλαν δύο αδελφές, η 13χρονη...