Νικολόπουλος : Να ενημερώσει ο Δήμαρχος για τις εξελίξεις που αφορούν το ενεργειακό κόστος σε δημότες και επιχειρήσεις

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Πάτρα” Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει:
    Είναι γνωστό ότι η μείωση του Ενεργειακού κόστους στον Οικογενειακό προϋπολογισμό ή τις Επιχειρήσεις, βελτιώνει τα οικονομικά τους και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη.
    Η παράταξή μας «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», από τις προγραμματικές ήδη εξαγγελίες είχε ως 1η προτεραιότητα τη μείωση του ενεργειακού κόστους για Δημότες και επιχειρήσεις.
    Φλίγκος
    Με αφορμή την εισήγηση του προέδρου της ΔΕΥΑΠ στην 46η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, για την Τιμολογιακή Πολιτική της ΔΕΥΑΠ το 2021, κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση προς τον Δήμαρχο:
    «Κύριε Δήμαρχε,
    Στην 46η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, αποφασίστηκε η Τιμολογιακή Πολιτική για το 2021 της ΔΕΥΑΠ.
    GLEARNET
    Κατά την εισήγηση του προέδρου της ΔΕΥΑΠ, γίνεται για άλλη μια φορά αναφορά ότι η χρέωση της ηλεκτρικής ενέργειας ανά kw για τα αντλιοστάσια από την ΔΕΗ, τιμολογείται με οικιακό τιμολόγιο αντί βιομηχανικού.
    Επειδή σύμφωνα με την αναρτημένη στη σελίδα της ΔΕΗ, η τιμή ανά kw στο οικιακό τιμολόγιο παρέχεται σήμερα στην τιμή 0,11058€ έως 2000 kw και 0,11963€ άνω των 2000,
    https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/TIMOL-1-IAN-2021/TIMOK-XT-2021-G1.pdf παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε:
    Ø Ποια είναι η τιμή ανά Kw που χρεώνεται σήμερα η ΔΕΥΑΠ στις παροχές της στην Χ.Τ. και στην Μ.Τ.
    Ø Ποια είναι σήμερα η τιμή ανά Kw στο Βιομηχανικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ και το οικονομικό όφελος που θα υπήρχε.
    Ø Έχει αναζητήσει η ΔΕΥΑΠ οικονομική προσφορά και από άλλες Εταιρείες που παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια.
    Ø Υπάρχει σχεδιασμός και σε ποιο στάδιο βρίσκεται, η εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Πάρκου με σκοπό την εξοικονόμηση Ενέργειας και οικονομικών πόρων με Net-Metering».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αύριο το τελευταίο αντίο στον καμεραμάν του Ant1 Γιώργο Παυλάκη

    Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο οικογένεια, συγγενείς, φίλοι...

    Ο Μητσοτάκης σε πανικό: Το ΠΑΣΟΚ γκρεμίζει το αφήγημα της ΝΔ

    Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια εξουσίας, ο Κυριάκος...

    Πάτρα: Καθίζηση της ασφάλτου στα Ροΐτικα

    Καθίζηση στην άσφαλτο προκλήθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου...

    Πάτρα: Ξεχειλίζουν οι κάδοι και… η αγανάκτηση!

    Ξεχείλισαν οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης στη συνοικία της...