Νίκος Αναδιώτης: «Πολλές φορές δεν βρίσκω το θάρρος να ζητήσω συγγνώμη»

    Ημερομηνία:

    Την «Ελένη» υποδέχτηκε στο Αίγιο, όπου ζει μόνιμα, ο Νίκος Αναδιώτης. Το μοντέλο και ηθοποιός έκανε μία όμορφη ξενάγηση στην πόλη του και μίλησε για τη ζωή του σήμερα.

    Όπως είπε ήταν καλός μαθητής και ακόμα και σήμερα προσπαθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του. Ο ίδιος έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία και έδειξε τον χώρο γυμναστικής του.

    Επίσης, ανέφερε πως ανέκαθεν ήθελε να κάνει οικογένεια.

    «Ο πιο σπουδαίος ρόλος για εμένα είναι εκείνος του συζύγου και του πατέρα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γονείς μου είναι ακόμα παντρεμένοι, κάτι που πλέον δεν είναι «φυσιολογικό» στις μέρες μας», τόνισε.

    Με τη σύζυγό του, Βασιλική, είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και όπως δήλωσε, έχουν μισή ζωή ακόμα μπροστά τους.

    «Έχω κάνει πράγματα στη δουλειά που μπορεί να ξαναέκανα αν ήμουν στην ηλικία εκείνη. Τώρα δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω. Στην ηλικία που είμαι δεν θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν να φιλάω μία ξένη γυναίκα εκτός της μαμάς τους σε σίριαλ», υπογράμμισε.

    Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου έχει στόχο να γίνει η καλύτερη μαμά του κόσμου. Ως μπαμπάς θα μπορούσα να γίνω καλύτερος… Πολλές φορές θυμώνω. Πολλές φορές δεν βρίσκω το θάρρος να ζητήσω από τα παιδιά μου συγγνώμη, προσπαθώ να μην έχω εγωισμό».

    Όταν διαφωνεί με τη σύζυγό του πηγαίνουν στον πνευματικό τους, γιατί τους συμβουλεύει με ανιδιοτέλεια. «Ο σκοπός του ορθοδόξου Έλληνα χριστιανού είναι να γίνει άγιος, να φτάσει όσο πιο κοντά στον Θεό», δήλωσε σχετικά με τη θρησκεία.

    «Δεν τα κάνω όλα στο σπίτι, αλλά αν χρειαστεί θα πλύνω και τα πιάτα. Η μάνα είναι ο πιο σπουδαίος ρόλος για μία γυναίκα άπαξ και της δοθεί η μητρότητα», κατέληξε ο Νίκος Αναδιώτης.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Με μεγάλη συμμετοχή ο ημιμαραθώνιος Φάνης Τσιμιγκάτος

    Με απόλυτη επιτυχία η μεγάλη γιορτή του 4ου Νυχτερινού...

    Αχαϊα: Ενας χρόνος χωρίς τον Δήμαρχο! φωτό

    Ενας χρόνος χωρίς τον Δήμαρχο Αιγίου Δημήτρη Καλογερόπουλο.Σήμερα στο...

    Πατρών–Πύργου: Ο δρόμος των φιέστων και της σπατάλης

      Εγκαινίασαν έναν δρόμο που ακόμη δεν είχε ολοκληρωθεί, για...