Νίκος Αναστόπουλος: «Πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που άφησα αυτές τις γυναίκες» – Tο μουστάκι και το… τέλος της καριέρας του

    Ημερομηνία:

    Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

    Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αλλά και προπονητής, θυμήθηκε δυνατές στιγμές της καριέρας του και εξήγησε γιατί ήθελε να «κρεμάσει τα παπούτσια του» μόνο στον Ολυμπιακό.

    • Πώς πήρε την απόφαση να ξυρίσει το περίφημο μουστάκι του;

    «Δεν μου άρεσε το μουστάκι απλά είχα συνηθίζει τον εαυτό μου έτσι. Ήμουν ζοχαδιασμένος με τα προπονηλίκια και πήγα να ξυριστώ και τα πήρα και είπα “τέλος”. Όπως είπα μία μέρα “τέλος το ποδόσφαιρο”».

    «Δεν έχω πιει ποτέ ουίσκι, μπύρα, πίνω μόνο κρασί, γιατί όταν πήγα στην Ιταλία ποδοσφαιριστές έπιναν κρασί στο γεύμα πριν από τους αγώνες» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο θρυλικός «μουστάκιας» των γηπέδων».

    • Γιατί αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 34 ετών;

    Φλίγκος

    «Σταμάτησα στα 34 αν και ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είχα την ανάγκη να αποδείξω ότι ήμουν καλός, το ήξερα».

    • Στην ερώτηση αν έφτιαξε περιουσία από την επιτυχημένη πορεία του στο γρασίδι ομολόγησε πως:

    «Ο παππούς μου μού είχε δώσει μία συμβουλή. Μου έλεγε “τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται νωπά και αυτό κάνω ως τωρα. Μισώ τους ανθρώπους που μου λένε για οικονομία».

    Αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Ολυμπιακό καθώς ήταν η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε.

    • Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το πάθος του για την μπάλα τον έκανε να βάλει τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα στη ζωή του.

    «Αν είχα παντρευτεί θα είχα περισσότερα χρήματα. Είχα πάντα μακροχρόνιες σχέσεις αλλά ήμουν δοσμένος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο».

    «Φέρνω στο μυαλό μου διάφορες περιπτώσεις που είχα σχέσεις μαζί τους και σκέφτομαι πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που τις άφησα».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...