ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ – ΣΗΜΕΡΑ: Παρατηρείται αύξηση ενεργών κρουσμάτων κοντά στο 50%

    Ημερομηνία:

    Ισχυρή σύσταση για πιστή τήρηση των μέτρων απηύθυνε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, στην σημερινή ενημέρωση για την πανδημία στη χώρα μας, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε αναλυτικά στην κατάστατη που επικρατεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

     

    Οπως είπε, σήμερα υπάρχουν 1.062 ενεργά κρούσματα το 81,26% των οποίων είναι συμπτωματικά , ενώ από την ιχνηλάτηση έχουν εντοπιστεί 2.124 στενές επαφές το 38% των οποίων παρουσιάζει συμπτώματα.

     

    GLEARNET

    Στην Αχαΐα έχουν εντοπιστεί συνολικά 1.889 ενεργά και πιθανά κρούσματα, όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τη στιγμή που παρατηρούνται εξαιρετικές δυσκολίες στη διάθεση κλινών ΜΕΘ COVID.

     

    Φλίγκος

    “Από την ημέρα που η Αχαΐα μπήκε σε βαθύ κόκκινο μέχρι σήμερα τα ενεργά κρούσματα αντί να μειώνονται, ανεβαίνουν με αύξηση 46,89%. Ενδεικτικα αναφέρουμε ότι στις 19 Ιανουαρίου ο Νομός είχε 113 ενεργά κρούσματα ενώ σήμερα έχει 1.062”, δήλωσε χαρακτηριστικά και απηύθυνε για ακόμα μία φορά έκκληση για πιστή εφαρμογή των μέτρων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...