Νίκος Κοκλώνης: Αγαπώ πολύ το φαγητό – Ας είμαι μπουλούκος, και τι έγινε;

    Ημερομηνία:

    Έλαμψε ο Νίκος Κοκλώνης στον τελικό του Dancing with the Stars.

    GLEARNET

    Ο ίδιος δηλώνει πως είναι μεγάλος fan του DWTS, το οποίο θεωρεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά show.

    Όπως αποκάλυψε, φέτος δεν πρόκειται να γίνει δεύτερο J2US. «Πάμε για την επόμενη σεζόν και μπορεί να πάμε για κάτι άλλο. Κάτι έρχεται, κάτι ετοιμάζουμε… Αν γίνει το Rising Star καλώς να έρθει, θα το υπηρετήσω μια χαρά!».

    «Αγαπώ πολύ το φαγητό. Ας είμαι μπουλούκος, και τι έγινε; Επειδή κάνουμε τηλεόραση με νοιάζει να μου μπαίνουν τα ρούχα, όχι αν θα φαίνομαι παχύς ή αδύνατος. Δεν με ενδιαφέρει!», είπε γελώντας.

    Εκείνο που έχει ξεχωρίσει φέτος στην τηλεόραση είναι η Μαρία Ηλιάκη και της το κρατάει… μανιάτικο που του είπε ότι δεν έχει ωραία φωνή.

    Πως αντιδράει στις πικρόχολες κριτικές του Twitter; Ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε πως γελάει πολύ και γίνεται καλύτερος μέσα από αυτές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    1 στους 100 δηλώνει ότι… έχει κάνει σεξ με… εξωγήινη

    Ζουν ανάμεσά μας... και έχουν βίτσιο να το κάνουν...

    Zodiac: Αποκρυπτογράφησαν το ανατριχιαστικό μήνυμα του serial killer 51 χρόνια μετά!

    Χρειάστηκε να περάσουν 5 ολόκληρες δεκαετίες προκειμένου να καταφέρει...

    Ρίτσαρντ Ραμίρεζ: Ο στυγερός serial killer που καταδικάστηκε 19 φορές σε θάνατο

    “Σιγά τα λάχανα! Ο θάνατος είναι στους κινδύνους του...

    Οταν 180 Πατρινοι πλήρωσαν πρόστιμο… για αντικανονικό βάδισμα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

    "180 Πατρινοί θα πληρώσουν πρόστιμο συλληφθέντες να βαδίζουν αντικανονικά". Αυτός...