Νίκος Λόης: Μάχιμος ο νέος «γαλάζιος» συντονιστής στη Δυτική Ελλάδα

    Ημερομηνία:

    Ενα «φρέσκο» πρόσωπο, με έντονη δράση, συνδικαλιστική και κοινωνική, στην Πάτρα, την Αιτωλοκαρνανία και την Αθήνα, είναι αυτό που εμπιστεύθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για τη θέση του νέου γενικού συντονιστή του κόμματος στη Δυτική Ελλάδα.
    ΑΛΛΑΓΗ
    GLEARNET
    Η απόφαση – μη αναμενόμενη για την τοπική κομματική «πιάτσα» – πάρθηκε μόλις την Δευτέρα και ανακοινώθηκε από τον γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ και διευθυντή του προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, αφού νωρίτερα είχε προαγάγει σε αναπληρωτή του τον Πατρινό μέχρι σήμερα συντονιστή – αρχιτέκτονα μηχανικό Νίκο Γιαννούρη, ο οποίος έδωσε επιτυχώς και την μάχη των βουλευτικών εκλογών του 2019.
    ΕΠΙΛΟΓΗ
    Ο 45χρονος Νίκος Λόης, θεωρείται άνθρωπος που γνωρίζει καλά την κομματική ανθρωπογεωγραφία της ευρύτερης περιοχής, ήταν μέχρι προχθές ο «γαλάζιος» τομεάρχης της Αιτωλοακαρνανίας και το σημαντικότερο ουδέποτε επίσημα ταυτισμένος με κάποιο πολιτικό γραφείο βουλευτή ή υποψηφίου βουλευτή. Θεωρείται πια ως το στέλεχος εκείνο της μεγάλης κυβερνητικής παράταξης, στις πλάτες του οποίου η ΝΔ θα στηριχθεί για την αναδόμηση του κομματικού της μηχανισμού, με βασικό μέλημα την περαιτέρω ενεργοποίηση των τριών Νομαρχιακών Επιτροπών αλλά και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, που έχουν πασιφανώς ατονήσει μετεκλογικά, όσο εκκρεμεί και η διενέργεια εκλογών στα όργανα αυτά, για την ανάδειξη νέων συμβουλίων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φόβοι για εμφύλιο στη Γάζα καθώς η Χαμάς εξαλείφει τους αντιπάλους της – «Θα είναι ακόμη πιο επιθετική τώρα»

    Η εκεχειρία που επιτεύχθηκε με τη διαμεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών ανέστειλε προσωρινά τις...

    Ιράν: Εκτελέστηκαν τρεις άνδρες διότι είχαν κάνει ληστείες

    Το Ιράν προχώρησε σήμερα στην εκτέλεση τριών ανδρών, που...

    Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου: Στεκόμαστε στο πλευρό του Δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου

    Η ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Δημοκρατικής Ενωτικής Συμμαχίας, παράταξης του...

    50 Χρόνια Αχαϊκής Ιατρικής: Ιδιαίτερη εκδήλωση στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών ΦΩΤΟ

    Με ιδιαίτερη επιτυχία και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10...