Νίκος Νικολόπουλος: Σε κίνδυνο ζωών και καταστροφή περιουσιών από τα ακαθάριστα φρεάτια της ΔΕΥΑΠ

    Ημερομηνία:

     

    Η χθεσινοβραδινή, μικρής χρονικής διάρκειας βροχή στην Πάτρα την μετέτρεψε σε «Βενετία», με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι λόγω της αδιαφορίας, όπως καταγγέλλεται, να καθαριστούν τα φρεάτια ομβρίων υδάτων από την ΔΕΥΑΠ.

    Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» είχα έγκαιρα καταθέσει ερώτημα προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Παπανικήτα Ανδρέα, εάν είχαν προβεί στους απαιτούμενους καθαρισμούς.

    Δυστυχώς η τακτική της Λαϊκής Υποκρισίας είναι τόσο το 2023, όσο και το 2022 στις αντίστοιχες παρεμβάσεις μας, να επιλέγει την Ένοχη Σιωπή στο να μας ενημερώσει το χρονοδιάγραμμα του καθαρισμού των 15.000 φρεατίων.

    Σήμερα και μετά τα τελευταία γεγονότα, με την καταστροφή περιουσιών σε περιοχές του Δήμου λόγω των πλημμυρών, καθώς και την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τη διάσωση 70 μικρών παιδιών σε ΚΔΑΠ στη Ταραμπούρα, θα δώσετε τις απαιτούμενες απαντήσεις;

    Ή θα επιλέξετε την γνώριμη τακτική σας, της  μεταφοράς των ευθυνών σε άλλους όπως πράξατε σήμερα σε ραδιοφωνικές παρεμβάσεις.

    Αναμένουμε;Για να διαπιστώσουμε τελικά ποιος λέει Ψέματα.

    Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ που παραδέχτηκε ότι το προσωπικό των τεσσάρων ατόμων που έχει απομείνει στην υπηρεσία, δεν επαρκεί για τον καθαρισμό των Φρεατίων ή ο κ. Κορδάς που δήλωσε ότι έχουν καθαριστεί.

    Σε διαφορετική περίπτωση κύριοι της ΔΕΥΑΠ θα αναγκαστούμε, να ζητήσουμε τη συνδρομή της Δικαιοσύνης για Παράβαση Καθήκοντος και την έκθεση σε κίνδυνο ζωής και την καταστροφή περιουσιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σήμερα ο Χρυσοχοϊδης στην Κ. Αχαϊα – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 10...

    Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει σημαντική ανάπτυξη για αυτά τα τρία ζώδια

    Η εποχή του Καρκίνου ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου, οπότε ο Ήλιος...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΟΔΥΣΣΕΑ  ΕΥΑΓ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΕΤΩΝ   60 Κηδεύουμε την Πέμπτη 10-7-25...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατέρρευσε βιομηχανική σήραγγα στο Λος Άντζελες – Επιχείρηση απεγκλωβισμού 15 εργατών

    Τουλάχιστον 15 εργάτες παγιδεύτηκαν σε βιομηχανική σήραγγα η οποία...