Νίκος Νικολόπουλος: Θα ζητήσει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», ο Νίκος Νικολακόπουλος θα ζητήσει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο της Πάτρας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Με τη συμμετοχή δημοτικών συμβούλων, μελών και φίλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00, η κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» στο Ξενοδοχείο Αστήρ.

    Στη 1η δημόσια εκδήλωση για το νέο έτος, εκτός της ανταλλαγή ευχών, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Νίκος Νικολόπουλος θα αναφερθεί στο νέο Ξεκίνημα της Δημοτική Παράταξης, για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Πάτρας από την Υποβάθμιση και την Μιζέρια που βιώνουμε από την Οπισθοδρομική Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας και του κ. «ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ».

    Ο Νίκος Νικολόπουλος θα ζητήσει το Χρίσμα από τη Βάση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στον Απελευθερωτικό Αγώνα του Δήμου Πατρέων.

    Για να δημιουργήσουμε τη ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ που οραματιζόμαστε και μας αξίζει.

    Με ευχές και τεντούρα χαμόγελα και μελομακάρονα κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Νέα Πάτρα που μας αξίζει!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ευρώπη θα εξετάσει την απαγόρευση των social media για παιδιά έως 16 ετών

    Πιθανούς περιορισμούς στην πρόσβαση παιδιών έως 16 ετών στα...

    Σε 15 χρόνια «χάθηκαν» 185 ελληνικές ναυτιλιακές – Λιγότερες αλλά μεγαλύτερες

    Επιμένει η τάση μείωσης του αριθμού των ελληνικών ναυτιλιακών...

    Κάτω από 1.000 ευρώ παίρνουν 6 στους 10 στον ιδιωτικό τομέα

    Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών: το 62% των εργαζόμενων...

    Εκπαίδευση: Διορίστηκαν και πήραν άδεια – Δεν μπήκε στην αίθουσα 1 στους 4 νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικούς – Tα στοιχεία για την Δυτική Ελλάδα

    Πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο του διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση, και ζήτησαν άδεια....