Νίκος Οικονομόπουλος: Έκπληξη και τούρτα υπερπαραγωγή στη σκηνή (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Μια ευχάριστη έκπληξη έζησε ο Νίκος Οικονομόπουλος το βράδυ της Παρασκευής στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fantasia όπου εμφανίζεται.

    Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου προγράμματος στο μαγαζί και μετά την επιτυχία του τραγουδιστή «Σκάσε ένα φιλί» οι συνεργάτες του Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή.

    Οι δύο τραγουδιστές ζήτησαν από τον κόσμο να χειροκροτήσει τον Νίκο Οικονομόπουλο και τότε μια γιγαντιαία τριώροφη τούρτα στολισμένη με νότες εμφανίστηκε επί σκηνής. Η Ήβη Αδάμου και ο Πέτρος Ιακωβίδης του τραγούδησαν το τραγούδι των γενεθλίων και έδωσαν στον τραγουδιστή που έκλεισε τα 38 του χρόνια τις καλύτερες ευχές τους.

    «Γιατί ερωτηματικό; Αφού τη λέω την ηλικία μου; Τι είμαι 65 χρονών;» αστειεύτηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος αφότου έσβησε το κερί θέλησε να ευχαριστήσει με τον δικό του τρόπο τους συνεργάτες του για την έκπληξη για τα γενέθλιά του.

    «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτά τα δύο παιδιά, την Ήβη και τον Πέτρο, τους αγαπώ πάρα πολύ, είναι εξαιρετικά παιδιά, σημαντικοί άνθρωποι δηλαδή, καλοί καλλιτέχνες και αυτό θα το αποδείξουν και στα επόμενα χρόνια με τα τραγούδια τους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ με τιμά αυτό που κάνατε για εμένα», ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος είχε μια εξαιρετική συνεργασία μαζί τους. Ύστερα από 9 μήνες επιτυχίας οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου ολοκληρώνονται το επόμενο Σάββατο.

    Δείτε το βίντεο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΦΩΤΟ: Υπέροχη βραδιά στο κάστρο του Ρίου – Εντυπωσιακό το γυναικείο μουσικό συγκρότημα “A companhia artistica”

    Tραγούδια και μελωδίες που αναφέρθηκαν στα πάθη, στον πόνο...

    Στην Πάτρα σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας...

    Ιδού τα διόδια στην Πατρών Πύργου έξω από την Πάτρα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

    Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, τα διόδια...

    Ακρίβεια: “Βραχνάς” για τους γονείς η αγορά σχολικών ειδών

    Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία ο...