Νίκος Παπαδόπουλος: «Η υπόθεση της Πινακοθήκης ισάξια έγκλημα με τα Τέμπη»

    Ημερομηνία:

    Ο βουλευτής του κόμματος «Νίκη», Νίκος Παπαδόπουλος, προκάλεσε νέο γύρο αντιδράσεων μετά το συμβάν στην Εθνική Πινακοθήκη, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση ως «έγκλημα ισάξιο με αυτό των Τεμπών και ακόμα χειρότερο».

    Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno», ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως η κυβέρνηση «διαπράττει εγκλήματα το ένα πίσω από το άλλο» και πως «η Ορθοδοξία και η Ελλάδα δέχονται επίθεση».

    Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της πράξης του στην Πινακοθήκη, υποστηρίζοντας ότι είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μέσω ερωτήσεων, αναφορών και επιστολών, χωρίς όμως να λάβει καμία απάντηση.

    «Εγώ σαν βουλευτής εκδιώχθηκα, δεν είδα όμως κανέναν από τους συναδέλφους μου που εμπλέκονται σε δολοφονίες, παιδεραστίες, υποκλοπές να αντιμετωπίζουν συνέπειες. Θα αγωνιστώ μέχρις εσχάτων για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας».

    Οι δηλώσεις του προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις από το πολιτικό σύστημα, με κυβερνητικές πηγές να κάνουν λόγο για «επικίνδυνο λαϊκισμό» και «απαράδεκτες συγκρίσεις». Την ίδια στιγμή, κόμματα της αντιπολίτευσης καταδίκασαν την τοποθέτησή του, ζητώντας την άμεση τοποθέτηση της ηγεσίας της «Νίκης» για το ζήτημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Μπραντ Πιτ στην Πάτρα; Γυρίσματα της νέας ταινίας του, «The Riders», ενδέχεται να γίνουν και στην αχαϊκή πρωτεύουσα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84-%cf%80%ce%b9%cf%84-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd/

    Το βόλεμα ημετέρων σε φορέα της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82/

    Οπαδική βία στην Ηγουμενίτσα: 4 ανήλικοι και οι γονείς τους στη δικαιοσύνη

    Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρώτος πύραυλος, οι 500.000 νεκροί και ο νέος βίαιος κόσμος που γεννήθηκε

    Τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία έχουν αλλάξει ριζικά τον παγκόσμιο...