Νίκος Ρωμανός: Ο απόηχος της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Η διήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα και την Αχαΐα, προκάλεσε πολλές συζητήσεις και ποικίλα σχόλια. Όπως δήλωσε στη «Γ» ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ κ. Νίκος Ρωμανός, «οι αντιδράσεις του κόσμου και η αντιμετώπιση των προκλήσεων από μέρους της Κυβέρνησης, συνθέτουν μία ιδιαίτερη περίοδο, ωστόσο και ο πρωθυπουργός αλλά και τα στελέχη που ήσαν μαζί του ικανοποιήθηκαν και είδαν την κάθοδο αυτή σαν μια σφυγμομέτρηση».

    Στην ερώτηση, εάν τα 80 έργα που προεξήγγειλε ο πρωθυπουργός είναι υλοποιήσιμα, ο κ. Ρωμανός απάντησε πως «αυτή η Κυβέρνηση κάνει όσα υπόσχεται. Ο προγραμματισμός της μάλιστα επιβεβαιώνεται και πολύ νωρίτερα από τα χρονοδιαγράμματα». Όσον αφορά την Πατρών – Πύργου, ανέφερε πως το έργο επί ΣΥΡΙΖΑ κόπηκε σε κομμάτια για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

     

    Δημόσια υγεία

     

    Το φλέγον ζήτημα της δημόσιας υγείας και το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, αξιοποιείται αντιπολιτευτικά σύμφωνα με τον κ. Ρωμανό, παρ’ όλ’ αυτά είναι μία τομή που έχει επιτύχει η Κυβέρνηση. Με αυτό επιτυγχάνεται η ύπαρξη γιατρών όλων των ειδικοτήτων σε μονάδες υγείας, καθώς ο μισθός των γιατρών αυξάνεται, ενώ μπορούν όσοι ιδιωτεύουν να προσφέρουν ταυτόχρονα και στο δημόσιο. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, οι υπηρεσίες του ιδιωτικού τομέα αξιοποιούνται προς όφελος της δημόσιας υγείας.

    Εκλογές

     

    Ένα βασικό δίλημμα με το οποίο θα οδηγηθούμε στις κάλπες έχει να κάνει με την μετεκλογική συνεργασία των λεγόμενων προοδευτικών δυνάμεων για να σχηματίσουν κυβέρνηση, όπως λέει ο κ. Ρωμανός. Και συνεχίζει: «Οι πολίτες πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε αυτή την τερατογένεση και στον δρόμο που έχει χαράξει η Κυβέρνηση, με ανθρώπους που ξέρουν να αντιμετωπίζουν κρίσεις, να κρατούν σταθερά το τιμόνι στα δύσκολα και που έχουν υλοποιήσει το συντριπτικό κομμάτι όσων υποσχέθηκαν».

    Τέλος, όσον αφορά στις επικείμενες εκλογές, ο κ. Ρωμανός τις τοποθετεί στην ώρα τους, στο τέλος της τετραετίας. «Το προεκλογικό κλίμα υπάρχει και είναι λογικό, αλλά τίποτα δεν έχει νεκρώσει ακόμη και δεν έχει παραδοθεί σε προεκλογικούς ρυθμούς», λέει.

    ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΓΝΩΜΗ)

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές; Τούρκοι επιστήμονες...