ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ: ΠΑΣΟΚ: Αλλη μία επανεκκίνηση

    Ημερομηνία:

    Με επιστροφές παλαιών στελεχών, τέως βουλευτών και 11 Ακαδημαϊκών που πρόσκεινται στην Χαριλάου Τρικούπη αλλά κρατούσαν αποστάσεις, το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί την τελευταία πριν το Συνέδριο του προσπάθεια να ανακάμψει δημοσκοπικά και να κυριαρχήσει στο χώρο της. Κεντρο-αριστεράς.
    Θέλουν βέβαια να προλάβουν την ανακοίνωση του κόμματος του κ Αλέξη Τσίπρα κατά κύριο λόγο μιάς και το κόμμα της κ Μαρίας Καρυστιανού θεωρούν πως δεν τους απειλεί καθώς φαίνεται πως εντάσσεται στον χώρο της ακροδεξιάς.
    Στα 44 πρόσωπα λοιπόν της λεγόμενης “Επιτροπής Διεύρυνσης” βλέπουμε, μεταξύ άλλων τα ονόματα των κ.κ Γιάννη Πανούση, Μάρκου Μπόλαρη, Θεόδ. Παπαθεοδώρου, Ροδούλας Ζήση, Σταμάτη Αλαχιώτη κ.α.
    Δεν περιλαμβάνονται αλλά συζητείται έντονα πως σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα της κ Νίνας Κασιμάτη, βουλευτή του Σύριζα, του κ Ευάγγελου Αποστολάκη, του κ Θάνου Μωραΐτη αλλά και του ευρωβουλευτή κ Νίκου Φαραντούρη.
    Βασικά λοιπόν μιλάμε για πρόσωπα που είχαν πάει στον Σύριζα του κ Αλέξη Τσίπρα και τώρα επανακάμπτουν καθώς για τους περισσότερους δεν υπάρχει άλλη οδός για την επανεκλογή τους.
    Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στελέχους (ονόματα δεν λέμε) που είχε ξεκινήσει την πολιτική σταδιοδρομία από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 90, το 2010 με το μνημόνιο έφυγε και έβαλε υποψηφιότητα για σύβουλος περιφέρειας με τον συνδυασμό του Αλέξη Μητρόπουλου “ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”, κατόπιν το 2011 προσχώρησε στο Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, μετά συμμετείχε στην Πολιτική Κίνηση “Αλληλεγγύη” του Στάθη Παναγούλη και κατόπιν προσχώρησε στον Σύριζα όπου και εξελέγη βουλευτής το 2015 για να φύγει κι από τον Σύριζα και να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ.
    Ζαλιστήκατε; Εγώ να δείτε!!
    Και μάλλον έχει ζαλιστεί και ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης γιατί εκεί που αποκαλούσε κάποιους προδότες, γυρολόγους και Γενίτσαρους τώρα τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκαλιές.
    Αχ!!!..αυτές οι δημοσκοπήσεις, ζημιά που κάνουν και θολώνουν το μυαλό που δεν βλέπει πως δεν φταίει η έλλειψη στελεχών αλλά η έλλειψη του πολιτεύεσθαι με σοβαρότητα και όχι με παρωχημένες ιδεοληψίες.
    Γιατί όπως λέει και ο πολύπειρος πολιτικός αναλυτής κ. Ανδρέας Δρυμιώτης “Με παλιά υλικά, δεν κτίζεις καινούρια κτίρια”
    Εμείς πάντως θα ευχηθούμε στον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και στο ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο νέο τους εγχείρημα να ξεκολλήσει ο δείκτης (που λέει και ο Παύλος Γερουλάνος).
    Από ΚΑΡΔΙΑΣ…..
    Νίκος Σουγλέρης – Δημοσιογράφος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στηρίζει την Πένυ Κουσουλού

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80/

    Με την Πένυ Κουσουλού ο Ιάσων Φωτήλας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%85-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%8d-%ce%bf-%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%89%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%82/

    Η Αιγιώτισσα Μαρία Καλλιμάνη στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ που γυρίζεται στην Ύδρα

    Η ελληνική παρουσία στο Χόλυγουντ συνεχίζει να δυναμώνει, με...