Νίκος Βέρτης: Είναι καλύτερα, ενημέρωσαν οι συνεργάτες του

    Ημερομηνία:

    Από τροφική δηλητηρίαση ταλαιπωρήθηκε τελικά ο Νίκος Βέρτης στο νοσοκομείο, το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου.

    Το παραπάνω έγινε γνωστό μέσα από ενημέρωση του κέντρου, όπου εμφανίζεται.

    «Καλημέρα σε όλους. Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα έχει μια σταθερή βελτίωση, με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε 2-3 μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας».

    Το ίδιο post αναδημοσιεύτηκε και μέσα από το προφίλ του Νίκου Βέρτη στο Instagram.

    vertis332

    Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου
    Μέσω Instagram, το νυχτερινό μαγαζί ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Βέρτης χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο το βράδυ του Σαββάτου.

    Λόγω της ασθένειας του Νίκου Βέρτη οι εμφανίσεις του για το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής ακυρώθηκαν και το νυχτερινό κέντρο θα μείνει κλειστό.

    «Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία» καταλήγει η ανακοίνωση του το κέντρο, για την ξαφνική ασθένεια του τραγουδιστή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Ο ενεργειακός κόμβος, ο Μητσοτάκης και οι άλλοι

    Ο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ», Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Γράφει ο...

    Το νέο μεγάλο project Πατρινού επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη

    Το νέο project της Dimand στη Θεσσαλονίκη -Το τρίτο της...

    Πάτρα: Αγρια επίθεση 15 ατόμων σε νεαρό! Τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

    Ένα τηλεφώνημα κινητοποίησε τα ξημερώματα την Αστυνομία, για άγριο...