Νίκος Βέρτης: Σάλος με «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά της Covid 19

Ημερομηνία:

“Έχω ήδη ακολουθήσει μαζί με τα υπόλοιπα θύματα αυτής της υπόθεσης την νομική οδό” διευκρινίζει ο Νίκος Βέρτης.

Σε καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του σχετικά με «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά της Covid 19 εν μέσω πανδημίας. Τον Απρίλιο του 2021, έναν μήνα πριν από την προγραμματισμένη συναυλία του καλλιτέχνη στο Ισραήλ, ο ίδιος και η καλλιτεχνική του οικογένεια έπρεπε να εμβολιαστούν προκειμένου να ταξιδέψουν.
Σύμφωνα με την καταγγελία όμως η ξένη διοργανώτρια εταιρεία ανέλαβε να τους εμβολιάσει, όχι σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με μεβόλια που «θα εξασφάλιζε από το εξωτερικό με τη συμβολή ενός θεραπευτηρίου της Κύπρου» όπως και έγινε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με την Μαρία Νικόλτσιου το βράδυ της Παρασκευής, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η ομάδα του αναφέρουν στην καταγγελία ότι η διοργανώτρια εταιρεία φέρεται να ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει τον εμβολιασμό κατ’ εξαίρεση καθώς εκείνη την περίοδο η πλατφόρμα είχε ανοίξει για τους πολίτες άνω των 65 ετών. Αίτημα που όμως, όπως ισχυρίζονται, απορρίφθηκε.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Pet sitting στην Ελλάδα: Αυξάνεται η ζήτηση – Οι τιμές για βόλτα, επίσκεψη και διανυκτέρευση

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν προσθέσει τα τελευταία χρόνια ακόμη...

Σύνταξη στην Ελλάδα: Πού συμφέρει να ζεις και πόσα χρήματα χρειάζεσαι κάθε μήνα

Ο τόπος στον οποίο θα επιλέξει κάποιος να περάσει...

Πατρινέλα: Το φάντασμα που δεν στοίχειωνε την Πάτρα — την προστάτευε

Ψηλά, στα τείχη του Κάστρου της Πάτρας, βρίσκεται εδώ...