Νίνα Λοτσάρη: Είναι στιγμές που δε νιώθω όμορφη και δε θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη

    Ημερομηνία:

    «Με άγγιξε πολύ άσχημα όλο αυτό, σε σημείο που είχα μετατραυματικό σοκ», είπε η Νίνα Λοτσάρη.

    Η Νίνα Λοτσάρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της, το φλερτ και τα αρνητικά σχόλια.

    «Δε με νοιάζει η ηλικία μου, είναι στιγμές που δε νιώθω όμορφη και δε θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη. Όταν με αντιμετώπισαν σκληρά, με άγγιξε όλο αυτό πολύ άσχημα, σε σημείο που είχα μετατραυματικό σοκ.

    Δεν έμπαινα στα social media να δω τι γράφουν για εμένα και είχα απαγορεύσει σε όλους να μου λένε τι έχουν διαβάσει», είπε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη.

    Για την προσωπική της ζωή, η Νίνα Λοτσάρη ανέφερε: «Ως σύντροφος τα έχω όλα, είμαι και κουλ αλλά κάνω και ζήλειες. Ο έρωτας είναι ένας κήπος με ανθισμένα λουλούδια, αν τον αφήσεις θα ξεραθούν.

    Στον σύντροφό μου θαυμάζω ότι είναι πανέξυπνος και πολύ ωραίος άντρας. Νιώθω γεμάτη από το φλερτ του συντρόφου μου που δε με ενδιαφέρει να το πάρω από αλλού, με φλερτάρει ασύστολα».

     Κλείνοντας, η Νίνα Λοτσάρη είπε: «Τα σχόλια που ακούγονται για σχέσεις με διαφορά ηλικίας, δεν ισχύουν.

    Τα παιδιά μου, μου λένε τα πάντα, και τα προσωπικά τους. Από μικρά γνωρίζουν ότι έχουν μια μαμά καριέρας, ήταν επιλογή μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πύργος: Πήρε τηλέφωνο ως «λογιστής» και της άρπαξαν κοσμήματα – Απάτη με θύμα 73χρονη

    Μια ακόμη υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης προστίθεται στη μακρά λίστα...

    Στον Πύργο η τραγωδία αποτράπηκε στο παρά πέντε – Άνδρας απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του

    Αναστάτωση προκάλεσε το πρωί της Τρίτης η παρουσία ενός...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” από την ζωή ο καθηγητής Χρήστος Αντωνόπουλος

    Εφυγε από την ζωή ο ομότιμος καθηγητής του Τμήματος...

    Ολυμπία Οδός: Τελετή εγκαινίων του προγράμματος ηλιακής ενέργειας κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Αθηνών-Πατρών

    Παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρίστου Δήμα,...