Νίνο: Αν η δική μου κοπέλα μιλάει με κάποιον στα μηνύματα και δεν το ξέρω, τελειώσαμε, είναι απιστία

    Ημερομηνία:

    Ο Νίνο έκανε δηλώσεις και μίλησε για τις σχέσεις και την απιστία.

    Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και ξεκαθάρισε πως το νέο του τραγούδι «Vanilla» δεν έχει καμία σχέση με κάποια βιωματική εμπειρία. Επίσης, αναφέρθηκε στην απιστία, εξηγώντας σε ποιες περιπτώσεις θα χώριζε με τη σύντροφό του.

    «Το καινούριο μου τραγούδι δεν είναι κάτι βιωματικό, είναι έμπνευση για οτιδήποτε μπορείς να γράψεις», είπε ο τραγουδιστής. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν έλειπε κάτι από τη ζωή μου. Οι άνθρωποι που αγαπώ είναι εδώ».

    Τέλος, για την απιστία, τόνισε: «Αν η δική μου κοπέλα μιλάει με κάποιον στα μηνύματα και δεν το ξέρω, τελειώσαμε, είναι απιστία».

    Κλείνοντας πρόσθεσε: «Το 2003 ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει ότι “σ’αγαπώ” σημαίνει πως είμαι καλός αγωγός των πάντων από σένα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: “Νταής» 16χρονος τραυμάτισε ενήλικο

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Πλημμύρες από την βροχή! Εγκλωβισμοί στα σπίτια – Κινδύνευσε παιδί! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Έντονη βροχόπτωση πλήττει το Μεσολόγγι τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα να...

    Τροχαίο στην εθνική Πύργου – Ολυμπίας – Τρία άτομα τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση δύο βαν και ΙΧ

    Τρία άτομα τραυματίστηκαν μετά από σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων...