Νιουκάστλ-Μπράιτον (1-2): Ανατροπή και πρόκρση στην παράταση

    Ημερομηνία:

    Η Μπράιτον επικράτησε της Νιουκάστλ με 1-2 (1-1 κ.δ.)και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα του Έντι Χάου βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 22′ μετά από πέναλτι του Αλεξάντερ Ισάκ, ενώ σκόραρε ξανά στο 33′ αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Στο 44ο λεπτό, η Μπράιτον ισοφάρισε μετά από γκολ του Μίντε με πλασέ εντός περιοχής και ασίστ του Ζοάο Πέδρο.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο συντηρητικά για να βρουν το γκολ της πρόκρισης. Στο 83′ αποβλήθηκε ο Άντονι Γκόρντον, δίνοντας πλεονέκτημα στην Μπράιτον, αλλά οι Γλάροι έμειναν και αυτοί με 10 μετά από την αποβολή του Λάμπτεϊ. Στο 95 η Νιουκάστλ φάνηκε να παίρνει την πρόκριση με γκολ του Φάμπιαν Σαρ, αλλά ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

    Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης η Μπράιτον ήταν ανώτερη αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ ήταν αυτός που εξιλέωσε την Μπράιτον, σκοράροντας στο 114′ και δίνοντας την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Αγγλίας.

    Εικόνα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάνω από 1.260 οι νεκροί στη νότια Συρία – Δρούζοι η πλειονότητα του πληθυσμού

    Οι βίαιες συγκρούσεις μεταξύ κοινοτήτων στην επαρχία Σουάιντα της...

    Νέα Υόρκη και Νιου Τζέρσεϊ περιμένουν οικονομική «ένεση» 3,3 δισ. δολαρίων από το Μουντιάλ του 2026

    Περισσότερα από 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια αναμένεται να ενισχύσουν την οικονομία της Νέας Υόρκης και...

    ΑΤΜ: Από 11 Αυγούστου καταργούνται οι τραπεζικές προμήθειες

    Αγώνα δρόμου για να δουν οι πολίτες τις ελαφρύνσεις στα ΑΤΜ πριν...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Σε ποια πεδινή περιοχή της Αχαϊας είχε σήμερα το πρωί πυκνή ομίχλη! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

    Τοπίο στην ομίχλη θύμιζε σήμερα το πρωΐ η περιοχή...