Νόαμ Τσόμσκι: Σε νοσοκομείο της Βραζιλίας με εγκεφαλικό επεισόδιο – Τι είπε η σύζυγός του

    Ημερομηνία:

    Εγκεφαλικό επεισόδιο έχει υποστεί ο διάσημος γλωσσολόγος και καθηγητής του MIT, Νόαμ Τσόμσκι.

    Η Βαλέρια Τσόμσκι δήλωσε στο Associated Press μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι ο καθηγητής του ΜΙΤ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Ιούνιο. Το ζευγάρι ταξίδεψε με ένα αεροσκάφος ασθενοφόρου με δύο νοσοκόμες μόλις έγινε αρκετά καλά για να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Ο διάσημος διανοούμενος εξακολουθεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και η σύζυγός του επιβεβαίωσε ότι σηκώνει το αριστερό του χέρι σε μια χειρονομία θρήνου και οργής όταν βλέπει εικόνες από τον πόλεμο στη Γάζα.

    Η σύζυγος του Τσόμσκι, η οποία παντρεύτηκε τον καθηγητή το 2014, δήλωσε επίσης στη Folha de S Paulo ότι σκέφτεται να μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα κοντά στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο, αφού διάβασε ότι η διαβίωση σε ένα ηλιόλουστο μέρος μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με εγκεφαλικό επεισόδιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Πάτρα ο Αδωνις Γεωργιάδης – Συγκεντρώσεις σε Ρίο και Αγιο Ανδρέα – φωτο

    Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Νωρίτερα, πραγματοποίησε...

    Πάτρα: Αύριο η δίκη για τον 25χρονο

    Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το Σάββατο ο 25χρονος, ο οποίος...

    Τι να μην τρως το βράδυ: 7 τροφές που διαταράσσουν τον ύπνο

    Ο καλός ύπνος δεν εξαρτάται μόνο από τις ώρες που κοιμόμαστε,...