Νόνικα Γαληνέα: Το αντίο του Τάκη Ζαχαράτου – «Ήρθε η ώρα να φωτίσεις και τα αστέρια»

    Ημερομηνία:

    Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος της Νόνικας Γαληνέα.

    Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 85 ετών, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα γενέθλιά της.

    Φλίγκος

    Ο Τάκης Ζαχαράτος, με τον οποίο διατηρούσε μια στενή φιλία, θέλοντας να την αποχαιρετήσει έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο κοιτούν κι οι δύο χαμογελαστοί τον φακό και έγραψε μερικά πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

    Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο ηθοποιός έγραψε: «Λατρεμένη μου Νόνικα, είσαι και θα παραμείνεις για πάντα ο Ήλιος που θα φωτίζει τις ζωές μας … Τώρα ήρθε η ώρα να φωτίσεις και τα αστέρια… σου έχουν κρατήσει την καλύτερη θέση!! Σ ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε θα είναι φυλακτό στην ψυχή μου !!!!».

    Δείτε τη δημοσίευση:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...