Νοσοκομείο Πύργου: Προκαταρκτική για τον αστυνομικό που είχε εγκεφαλίτιδα και τον… έδιωξαν

Ημερομηνία:

Ξεκίνησε χθες από την προσωρινή διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου προκαταρκτική εξέταση σχετικά με το περιστατικό που αφορά την περίπτωση του 27χρονου αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

PHILOXENIA

Η συγκεκριμένη διαδικασία, για την οποία θα κληθούν να εξεταστούν γιατροί και νοσηλευτές, πραγματοποιείται με σκοπό να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες, ιατρικά λάθη, είτε παραλείψεις, στον τρόπο ή στην ανάγνωση των εξετάσεων, καθώς ο 27χρονος προσήλθε το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ. Πύργου γιατί δεν αισθανόταν καλά, όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μετά την αποχώρησή του από το Νοσοκομείο του Πύργου εμφάνισε συμπτώματα εγκεφαλίτιδας, όπως διαπιστώθηκε από τον οικογενειακό του γιατρό.

Ωστόσο, η γιατρός που εφημέρευε και τον εξέτασε, φέρεται να μη διαπίστωσε κάποιο πρόβλημα. Στη συνέχεια όμως, το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κατάσταση του νεαρού αστυνομικού επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με αυτοκίνητο της οικογένειάς του στο Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου και διασωληνώθηκε και ακολούθως διακομίσθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

16 χρόνια ποδηλασίας στην Άνω Χώρα – Έτοιμη η ορεινή Ναυπακτία για το μεγάλο διήμερο

Οι 16οι ποδηλατικοί αγώνες ορεινής Ναυπακτίας πλησιάζουν και όλα...

Κοινωνική κατοικία: Στην «αναμονή» η Αιτωλοακαρνανία-Τρία ακίνητα της ΔΥΠΑ στο Αγρίνιο

Η Στρατηγική εκπονήθηκε από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και...

Δυτική Ελλάδα: Αυτός και αν ήταν γάμος! Η νύφη βούτηξε στην πισίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε να γλεντήσει στον γάμο...

Διαμαντής Κανελλόπουλος: Τα βάζει με αντιδήμαρχο του Δήμου Ερυμάνθου για χρήση δημοτικού οχήματος

Βολές του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερυμάνθου Διαμαντή...