Νοσοκομείο Ρίου: Διεθνής διάκριση για το Νεφρολογικό Τμήμα

Ημερομηνία:

Νέα σημαντική διεθνής διάκριση των ιατρών του Νεφρολογικού και Μεταμοσχευτικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Νοσοκομείο Ρίου: Διεθνής διάκριση για το Νεφρολογικό Τμήμα

Μετά την ολοκλήρωση της τετραετούς θητείας του Δημητρίου Γούμενου, καθηγητού Παθολογίας-Νεφρολογίας ως μέλους του ΔΣ (Council) της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας (ERA-EDTA), ο Ευάγγελος Παπαχρήστου, αναπλ. καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας, εξελέγη μέλος στο ΔΣ (Council) της Νεφρολογικής Εταιρείας των Μεσογειακών χωρών (Mediterranean Kidney Society).

«Πρόκειται για σημαντικές διακρίσεις που αντανακλούν την υψηλού επιπέδου κλινική, ερευνητική και επιστημονική δραστηριότητα και την αποδοχή της από ιατρούς άλλων χωρών» σημειώνει ο διοικητής του ΠΓΝΠ, Δημήτρης Μπάκος.

Από την πλευρά του ο κ. Γούμενος αναφέρει: «Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον αγαπητό συνάδελφο Αθανάσιο Διαμαντόπουλο, νεφρολόγο- αρχαιολόγο, τέως πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Ιστορίας της Ιατρικής και της Διεθνούς Εταιρείας Ιστορίας της Νεφρολογίας. Συνεχίζουμε με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών, την περαιτέρω ανάπτυξη των ερευνητικών δραστηριοτήτων και την εξωστρέφεια».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Χαμός στη Βουλή της Αρμενίας – Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών – ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνικό άγριας έντασης έλαβε χώρα στην Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας,...

42 μαθητές από 2 γυμνάσια της Πάτρας κατατάχθηκαν στην ομάδα υψηλού κινδύνου διατροφικής διαταραχής

Σαράντα δύο μαθητές από δύο γυμνάσια της Πάτρας κατατάχθηκαν...

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ακροβατικά στην κουζίνα!

ΗΝτορέττα Παπαδημητρίου απέδειξε πως τα χρόνια της στον αθλητισμό...