ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Μπήκαν νερά από την οροφή… και έβρεχε μέσα στην κλινική! Μετέφεραν άρον άρον τους ασθενείς

    Ημερομηνία:

    Η δυνατή νεροποντή που σημειώθηκε χθες 9/9/2024 το βράδυ την πόλη της Πάτρας δημιούργησε προβλήματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

    Με εντολή της διοίκησης οι ασθενείς που νοσηλεύονταν στην Παθολογική Κλινική, μεταφέρθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε άλλους θαλάμους.

    Ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Μπάκος,δήλωσε: «Χθες το βράδυ έφραξε ένα σιφώνι, καθώς στο νοσοκομείο γίνονται εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και για περίπου μισή ώρα υπήρξε αύξηση ομβρίων, με αποτέλεσμα να υπάρχει εισροή υδάτων σ’ ένα θάλαμο. Εκκενώθηκε ο θάλαμος καθαρίστηκε με τους ασθενείς να μεταφέρονται σε διπλανό δωμάτιο, από το οποίο επέστρεψαν κανονικά στο χώρο, σήμερα το πρωί.  Επιπλέον έγινε έλεγχος και στις κονσόλες. Επενέβη η τεχνική υπηρεσία και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μίνα Αρναούτη: Δεν προσπαθούμε να βγάλουμε ένοχο τον Παντελίδη

    Για τη δίκη του άνδρα που κατηγορείται για ψευδορκία...

    Νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Η ανάγκη για σαφή και συγκρίσιμα στοιχεία

    του Δημήτρη Γ. Παλούμπη, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών | Διεθνών...

    Πάτρα: Επεσε ξύλο μεταξύ καταστηματαρχών στην Ρήγα Φεραίου! Μπουνιές και κλωτσιές για τα ηχεία στο Καρναβάλι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%be%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%be%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81/