Νότια Αφρική: Τραγωδία με πέντε νεκρά παιδιά μετά από σύγκρουση σχολικού με τρένο

    Ημερομηνία:

    Πέντε παιδιά έχασαν τη ζωή τους και άλλα είκοσι τραυματίστηκαν σε ένα τραγικό δυστύχημα χθες το απόγευμα, όταν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ένα τρένο σε ισόπεδη διάβαση κοντά στην πόλη Μίντελμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

    «Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πρωταρχικής σημασίας και μια τέτοια απώλεια σοκάρει», είπε ο υφυπουργός Μεταφορών Μχουλέκο Χλένγκουα, ο οποίος σκοπεύει να μεταβεί στον τόπο του δυστυχήματος αύριο το πρωί.

    Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του χωριού Μαφούμπε, που απέχει 180 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ. Τα αίτια δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν, καθώς αστυνομικοί και διασώστες βρίσκονται ακόμη στο σημείο και συνεχίζουν τις έρευνες. Ο οδηγός του λεωφορείου εγκατέλειψε το σημείο μετά το δυστύχημα. Ο μηχανοδηγός και οι άλλοι επιβαίνοντες στο τρένο δεν τραυματίστηκαν.

    Στις αρχές του μήνα, 12 μαθητές σκοτώθηκαν όταν το μίνιμπας στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρήστος Ντεντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother – «Δεν ήθελα να απογοητεύσω το παιδί μου»

    Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother έκανε ο Χρήστος...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Η Πάτρα βρωμάει

    Καταιγιστικός ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Σβόλης. Επανέρχεται στο...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) Η ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

    Επίσκεψη της ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μετά την πυρκαγιά. Ο...

    Tουρισμός: Παραμένει κυρίαρχος πυλώνας της ελληνικής οικονομίας, αλλά αποδυναμώνεται σταδιακά η εικόνα του (γράφημα)

    Οι επενδυτές εξακολουθούν να βλέπουν τον τουρισμό ως βασικό πυλώνα της...