Νότια Κορέα: Η αστυνομία καλείται να εκτελέσει το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του έκπτωτου προέδρου Γιουν

Ημερομηνία:

Το γραφείο διερεύνησης υποθέσεων διαφθοράς υψηλόβαθμων αξιωματούχων (CIO) ανακοίνωσε τη Δευτέρα (6/1) ότι ζήτησε από τη νοτιοκορεατική αστυνομία να αναλάβει την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του έκπτωτου προέδρου Γιουν Σοκ-γελ στη Νότια Κορέα.

PHILOXENIA

Το αίτημα διαβιβάστηκε μετά την αποτυχημένη απόπειρα σύλληψης του Γιουν, την Παρασκευή, όταν μέλη της προεδρικής φρουράς εμπόδισαν το έργο των ανακριτικών αρχών.

Δείτε σχετική ανάρτηση

 

Δικαστήριο της Σεούλ απέρριψε χθες Κυριακή προσφυγή των δικηγόρων του Γιουν, με την οποία ο έκπτωτος πρόεδρος αιτούνταν την ακύρωση του εντάλματος σύλληψης και της διεξαγωγής έρευνας στην προεδρική κατοικία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Δείτε σχετικό βίντεο

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Όσα έδειξε ένας αγιασμός στο καφενείο της Βουλής

Τυπικώς, από χθες, ολοκληρώθηκε η περίοδος της αυγουστιάτικης ανάπαυλας...

Πάτρα: “Εφυγε” ένας εξαιρετικός γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος – φωτο

Εγραψε ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης: «Έφυγε»...

Ανακαίνιση κατοικίας: Λήγει η πρώτη προθεσμία – Τι ακολουθεί από 1η Σεπτεμβρίου

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας», συνολικού προϋπολογισμού...

Πάτρα – φωτό: Του “βούλιαξε” το αυτοκίνητο και το ‘σκασε

Eίχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στην οδό Βασιλείου Ρούφου...