Νουλέζας για τους “αρνητές” των self tests στον ΑΝΤ1: Γιατί αντιδρούν γονείς

    Ημερομηνία:

    Για τις αντιδράσεις ορισμένων γονέων μαθητών σχετικά με τη χρήση των self tests, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι”, ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση κάποιων.

    Αρχικά, θέλησε να σχολιάσει όσα είπε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος, μιλώντας λίγο νωρίτερα στην ίδια εκπομπή. Όπως είπε, ο κ. Συρίγος «δεν μπορεί να έχει τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη», ενώ υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί για την «τραγική, αναποτελεσματική και αποτυχημένη κατά γενική ομολογία διαχείριση της πανδημίας».

    Ο κ. Νουλέζας υπογράμμισε πως οι πελάτες του αντιδρούν γιατί μετακυλίεται στους γονείς η ευθύνη για την ανίχνευση τυχόν κρουσμάτων κορονοϊού στα σχολεία, ενώ εξέφρασε επιφυλάξεις για την αξιοπιστία των self tests.

    «Αντί για το self test, θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει ο ΕΟΔΥ να ελέγξει τους μαθητές με PCR (μοριακά) τεστ», σημείωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην δικηγόρο Τέτη Τζαμαλούκα

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΕΤΗ) ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ  ΔΙΚΗΓΟΡΟ - ΕΤΩΝ 61  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8-11-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΝΤΩΝ. ΒΙΟΛΙΝΤΖΗ ή ΤΣΑΜΗ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ)...

    7 superfoods που δίνουν «ανάσα» στο πλανήτη

    Με την βιομηχανία τροφίμων να εκτιμάται ότι ευθύνεται για...

    Ποτέ δεν είναι αργά: 10 άνθρωποι που έκαναν μεγάλη επιτυχία μετά τα 40

    Επιχειρηματίες όπως ο Mark Zuckerberg και ο Bill Gates...