Νταής ιερέας ξυλοκόπησε την παπαδιά και αστυνομικούς

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο Άρτας όπου- σύμφωνα με πληροφορίες- μεταφέρθηκε για ψυχιατρικές εξετάσεις νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ιερωμένος που προκάλεσε έντονο επεισόδιο στο δικαστήριο της πόλης. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια δίκης για την επιμέλεια των παιδιών του επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του.

    Η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του. Ο ιερέας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

    Η Αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης, επιτέθηκε.

    Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου ένα χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει 2 άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    8η Μαρτίου στην Πάτρα: Η σκηνή του Royal Theater γεμίζει με τη φωνή της γυναίκας

    Μια βραδιά αφιερωμένη στη γυναίκα και στους διαχρονικούς της...

    Πάτρα: Σε μικρό… τροπικό δάσος έχει μετατραπεί η πλατεία Παπανδρέου

    Σε μικρό… τροπικό δάσος έχει μετατραπεί η πλατεία Παπανδρέου....

    Η ριζική αναβάθμιση του ΚΕΤχ μπλοκάρει το σχέδιο για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο – «Φρένο» στην παραχώρηση

    Νέο αίτημα ανάκλησης της απόφασης παραχώρησης έκτασης του Κέντρου...