Ντέιβιντ Γκέτα : Διοργανώνει show από το ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου Burj Al Arab στο Ντουμπάι

    Ημερομηνία:

    Ο Ντέιβιντ Γκέτα ετοιμάζει ένα online φαντασμογορικό show από το ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου Burj Al Arab στο Ντουμπάι.

     

    Ένα αξέχαστο σόου

    Μέσω streaming στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ άλλων στο Facebook και το YouTube, στις 6 Φεβρουαρίου από την κορυφή του ξενοδοχείου θα προσφέρεται πανοραμική θέα του Ντουμπάι, καθώς ο Γάλλος DJ της EDM μουσικής θα παρουσιάζει τις επιτυχίες του Gotta Feeling, Titanium και Memories.

    Φλίγκος

    Η συναυλία διοργανώνεται για την ενίσχυση της Unicef και της εκστρατείας της οργάνωσης Dubai Cares «Education Uninterrupted» με την οποία υποστηρίζονται η εκπαίδευση και η εξ αποστάσεως μάθηση για παιδιά, φοιτητές και εκπαιδευτικούς που έχουν πληγεί από την πανδημία.

    Η στάση του Ντέιβιντ Γκέτα στο Ντουμπάι αποτελεί μέρος της σειράς συναυλιών του «United At Home», στο πλαίσιο της οποίας συνεργάζεται με ανθρωπιστικές οργανώσεις και προσφέρει θέαμα και μουσική από ειδυλλιακά μέρη σε όλο τον κόσμο.

    Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020, όταν διοργάνωσε συναυλία δίπλα σε πισίνα με θέα στο κέντρο του Μαϊάμι και τον κόλπο Μπισκέιν.

    Η εκδήλωση συγκέντρωσε 25 εκατομμύρια και 17 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και στο Facebook αντίστοιχα.

    Ίσως, η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες ήταν η συναυλία του Ντέιβιντ Γκέτα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, ένα σόου μουσικής και φωτός, την οποία παρακολούθησαν άνθρωποι απ΄όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ

    TA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΑΤΡΑΣ: Η αποτροπή χρήσης των αυτοκινήτων είναι ίσως η λύση στο πρόβλημα

    Περί τα 150.000 αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στην Πάτρα, επιβαρύνοντας...

    Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και… δεν πήγε κανείς – Δείτε τη viral ανάρτηση

    Η συγγραφέας Caytlyn Brooke βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε...

    Πάτρα: Προβλήματα που θα διορθωθούν στην πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

    Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο πεζοδρόμησης της οδού...

    Πανελλαδικές εξετάσεις 2025: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις

    Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων των μαθημάτων γενικής παιδείας...