Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έκανε δώρο αξίας 500.000 ευρώ στον γιο του που παντρεύτηκε

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ με την λατρεμένη του Νίκολα Πέλτζ ήταν κάτι παραπάνω από βουτηγμένος μέσα στη χλιδή. Εξάλλου δεν στοίχισε για πλάκα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

    Βέβαια και οι γονείς των νεόνυμφων δεν είχαν κανένα θέμα με το κόστος αφού ο Ντέιβιντ είναι πολυεκατομμυριούχος από τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ ο μπαμπάς της νύφης είναι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Νέλσον Πέλτζ.

    Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έκανε δώρο αξίας 500.000 ευρώ στον γιο του που παντρεύτηκε

    Ο γάμος έγινε σε μια από τις επαύλεις που έχει η νύφη η οποία βρίσκεται μπροστά στον ωκεανό του Μαϊάμι και κοστίζει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ. Στην τελετή βρέθηκαν γνωστές προσωπικότητες της διεθνούς show biz όπως η Έβα Λονγκόρια, η Mel C, η Σερένα Ουίλιαμς και πολλοί άλλοι.

    Το δώρο

    Το δώρο του πατέρα προς τον γιο του που παντρεύτηκε ήταν και αυτό πανάκριβο. Ο Ντέιβιντ αγόρασε για τον Μπρούκλιν μια ανακαινισμένη ηλεκτρική Jaquar XK140 του 1954.

     

    Ο Ντέιβιντ απευθύνθηκε στην εταιρία Lunaz (που ανακατασκευάζει αυτοκίνητα επι παραγγελία) στην οποία άλλωστε είναι και μέτοχος και ζήτησε η Jaquar να γίνει εξ ολοκλήρου ηλεκτρική και όχι μόνο αυτό αλλά να βαφτεί σε χρώμα γαλάζιο.

    Ο Ντέιβιντ Λόρεντζ, ιδρυτής της Lunaz και Διευθύνων Σύμβουλος είπε μάλιστα: ««Δημιουργώντας αυτήν την όμορφη, γαλάζια Jaguar XK140, έχουμε την τιμή να γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ της επαγγελματικής ζωής του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ως επενδυτή της Lunaz, με την οικογενειακή του ζωή».

     

    Όταν το αυτοκίνητο ετοιμάστηκε και πριν ο Μπέκαμ παραδόσει τα κλειδιά στον γιο του στον γάμο, αποφάσισε μαζί με τη Βικτόρια να πάνε μια μικρή βόλτα για να το δοκιμάσουν.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 13,3 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ

    Προβάδισμα 13,3 μονάδων δίνει στην Νέα Δημοκρατία, νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την Political. Στη...

    Τον σκότωσαν οι ουκρανοί «Εξολοθρευτές των Ρώσων»

    Τους αποκαλούν «Εξολοθρευτές των Ρώσων». Είναι οι πράκτορες της...

    Φορολογικός κλοιός σε εισοδήματα €870 εκατ.

    Προθεσμία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου να οριστικοποιήσουν τα στοιχεία...

    Παλιές βιομηχανίες αποκτούν ζωή – Μετατρέπονται σε κατοικίες

    Κεφάλαια που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ....
    Best Shop