Η Ιταλίδα, δεν έμεινε για πολύ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, καθώς έκανε την εκρηκτική της εμφάνιση μόνο στην πρεμιέρα και συνέχισε τις διακοπές της, προκειμένου να γεμίσει… μπαταρίες για τη νέα σεζόν της Serie A.
Η 33χρονη δημοσιογράφος εντυπωσίασε ακόμα μία φορά με το καλλίγραμμο σώμα της, φορώντας ένα διχτυωτό ολόσωμο φόρεμα πάνω από το μαγιό της, αφήνοντας λίγα στη φαντασία των αντρών.
Ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της με πρωταγωνιστή, ποιον άλλον, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, ενώ σε άλλες φωτογραφίες πόζαρε με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Λορίς Κάριους, τερματοφύλακα της Σάλκε.
Στα σχόλια, ο αντρικός πληθυσμός την αποθέωσε, κάνοντας κομπλιμέντα.
Ένας σχολίασε: «Είσαι η πιο όμορφη», ενώ ένας ακόμα έγραψε, «Φανταστική», έτσι αποδεικνύεται η αγάπη που της έχει το κοινό.
Αυτή ήταν η απάντηση της Λεότα στη επικριτική δήλωση της Γερμανίδας δημοσιογράφου, Βαλεντίνα Μακέρι, η οποία επιτέθηκε στις Ιταλίδες συναδέλφους της, για την «πρόστυχη» εμφάνισή τους.




