Ντόναλντ Τραμπ: Εκανε μήνυση στο CNN – Ζητά αποζημίωση 475 εκατ. δολάρια

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατέθεσε σήμερα (4/10) αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δικτύου CNN, αξιώνοντας αποζημίωση 475 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Στη μήνυση που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Φλόριντα, ο Τραμπ υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο έχει κλιμακώσει μια εκστρατεία συκοφαντίας εναντίον του, επειδή φοβάται ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024.

    Το CNN επιχείρησε να πλήξει τον Τραμπ «με μια σειρά από ολοένα και πιο σκανδαλώδεις, ψευδείς και δυσφημιστικές ταμπέλες, όπως “ρατσιστής”, “λακές των Ρώσων”, “στασιαστής” και εσχάτως “Χίτλερ”», αναφέρουν οι δικηγόροι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην αγωγή που κατέθεσαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Φορτ Λότερντεϊλ, μεταδίδει το Bloomberg.

    BOOKTICKETS

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιος να μας έλεγε ότι θα μας έλειπαν οι παλιές πρωινές εκπομπές

    H κρίση της ελληνικής τηλεόρασης δεν είναι μόνο το...

    IRIS: Μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή – Έρχεται η υποχρεωτικότητα από 01/12

    Μέχρι τέλος Οκτωβρίου στο σύστημα IRIS είχαν εγγραφεί περίπου...

    Ισπανική παραγωγή ενδιαφέρεται για την Νικολούλη, την Πάτρα και τον Πύργο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b9%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

    Η Πάτρα διεκδικεί θέση στον χάρτη της κρουαζιέρας

    Η κρουαζιέρα δεν είναι απλώς ένας κλάδος τουρισμού. Είναι οριζόντια ανάπτυξη,...