Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βούρκωσε on air για την αδερφή της: Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της

    Ημερομηνία:

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης και του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρω1νό”. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη χαρά που βιώνει η οικογένειά της τους τελευταίους μήνες, καθώς η αδερφή της, Ελίνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στο χαρμόσυνο νέο της γέννησης της ανιψιάς της. Μάλιστα, τόνισε πως είναι περήφανη για την αδερφή της, η οποία μεγαλώνει μόνη της την κόρη της.

    “Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Είναι ένα καταπληκτικό μωράκι. Είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Το προσπαθούσε καιρό και τελικά ο κύριος Παράσχος έκανε το θαύμα του και πήγαν όλα πολύ καλά.

    Η αδερφή μου μένει μόνη της αλλά βλεπόμαστε συνέχεια με self test. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Επειδή ήμουν κοντά  με την αδερφή μου όλη αυτή την τριετία που προσπαθούσε, είναι μια ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία. Όταν τελικά συνέβη, ένιωσα… συγκινούμαι τώρα… ήταν θεόσταλτο. Είναι μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας. Προσευχόμασταν πολύ καιρό.”, είπε με βουρκωμένα μάτια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοσκόπηση GPO: Βελτιώνονται τα ποσοστά της ΝΔ μετά τη ΔΕΘ – Καθηλωμένα τα κόμματα της αντιπολίτευσης

    Σχετική βελτίωση καταγράφουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εξαγγελίες...

    Πάνω από 120.000 οι συλληφθέντες για διάφορα αδικήματα το 2024 – Αλλοδαποί το 55% των κρατουμένων στις φυλακές

    Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική...

    O Μητσοτάκης επισκέφθηκε δικαιούχο του προγράμματος κατ’ οίκον παράδοσης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους

    Επίσκεψη στο σπίτι του Γιάννη, ενός από τους χιλιάδες...