Ο 3ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου 2025

    Ημερομηνία:

    Η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και ο ΑΟ ΠΕΛΟΨ ετοιμάζονται να διοργανώσουν για τρίτη φορά τον Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2025, προσκαλώντας δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Με αρκετούς μήνες μπροστά μας για προετοιμασία, σας καλούμε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας σε μια διαδρομή που υπόσχεται μοναδικές δρομικές στιγμές και υψηλό συναγωνισμό.

    Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα και θα ανακοινωθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή. Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας (patrashalfmarathon.gr) για να μη χάνετε κανένα νέο σχετικά με τη διοργάνωση. Θα ανακοινωθούν αλλαγές – τροποποιήσεις με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των δρομέων. Μείνετε συντονισμένοι!

    Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και φέτος σε αυτή τη μοναδική δρομική εμπειρία.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξεκινούν τα γαλάζια τραπέζια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%b6%ce%b9%ce%b1/

    Χρυσή Λίρα Αγγλίας με ελληνικό αποτύπωμα από την Τράπεζα Πειραιώς

    Σε μια αγορά όπως η ελληνική, η οποία συνδέεται...

    Τέλος ο ΟΠΕΚΕΠΕ – Στην ΑΑΔΕ οι πληρωμές των παραγωγών

    Η ΑΑΔΕ αναλαμβάνει σταδιακά όλες τις υποδομές πληρωμών και ελέγχου των ευρωπαϊκών...