Ο Αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος αποκαλύπτει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ημερομηνία:

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την δουλειά του και για την συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

PHILOXENIA

Συγκεκριμένα ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε:

«Δεν θα είμαι στην ομάδα ηθοποιών που θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Γεωργίου, σε πολλές ήμουν ομάδες σε αυτή δεν θα είμαι. Σε κάποια πράγματα ταιριάζουμε σε κάποια τα πορευόμαστε μαζί, σε κάποια όχι».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Με τα παιδιά έχουμε καλή σχέση κάναμε όσες δουλειές κάναμε επιτυχία, σε αυτή προέκυψε να είναι κάτι άλλο στο οποίο δεν θα είμαι εγώ και θα είμαι κάπου άλλου. Συζητάω κάτι άλλο, όμως λόγω των καιρών δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είμαι ευχαριστημένος με τον Ανδρέα και είμαι τυχερός που είχα δουλειά με αυτά που γίνονται. Όλα είναι καλά και το κλίμα, ήταν από τα καλύτερα κλίματα συνεργασίας».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στην κηδεία του βασιλιά Χάραλντ της Νορβηγίας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα εκπροσωπήσει τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο Γ΄,...

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτ. Ελλάδα

Σύλληψη για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και...