Ο Άγιος Βασίλης εμβολιάστηκε κατά του νέου κοροναϊού

    Ημερομηνία:

    Ο Άγιος Βασίλης είναι απρόσβλητος στην Covid-19 και θα μπορέσει να φέρει τα δώρα στα παιδιά τη νύχτα της 24ης προς 25 Δεκεμβρίου, διαβεβαίωσε σήμερα μια αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την αγωνία των παιδιών.

    «Κατανοώ τις ανησυχίες στο θέμα του Άγιου Βασίλη, διότι είναι ηλικιωμένος» και επομένως βρίσκεται σε μια ηλικιακή ομάδα υψηλού κινδύνου μπροστά στην πανδημία, εξήγησε η Μαρία βαν Κέρκοβ, υπεύθυνη να επιβλέπει τη διαχείριση της πανδημίας στον ΠΟΥ.

    «Μπορώ να σας πω ότι ο Άγιος Βασίλης είναι απρόσβλητος στον ιό», επισήμανε, αναφέροντας πως είχε μια… σύντομη συνομιλία μαζί του.

    Φλίγκος

     

    «Πηγαίνει πολύ καλά και η κυρία του πηγαίνει επίσης πολύ καλά και είναι μάλιστα πολύ απασχολημένοι αυτή τη στιγμή», τόνισε η επιστήμονας όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ.

    GLEARNET

    Επιπλέον, στα παιδιά που ρωτούν εάν ο Άγιος Βασίλης θα επηρεαστεί από τους περιορισμούς εισόδου σε ορισμένες χώρες, η Κέρκοβ εμφανίστηκε επίσης καθησυχαστική.

    «Θα μπορεί να εισέλθει και να εξέλθει από τον εναέριο χώρο» και «να μοιράσει τα δώρα του», τόνισε η ίδια.

    Ωστόσο, η Μαρία βαν Κέρκοβ έσπευσε να σημειώσει:

    «Είναι πολύ σημαντικό όλα τα παιδιά του κόσμου να κατανοήσουν ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση με τον Άγιο Βασίλη και μεταξύ τους πρέπει να τηρείται αυστηρά», είπε.

    Πρέπει τα παιδιά «να κοιμηθούν νωρίς την παραμονή των Χριστουγέννων, όμως ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο για να παραδώσει τα δώρα τους», επανέλαβε η ειδικός, μητέρα κι η ίδια δύο αγοριών.

    TAG

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η οικογένεια του ΑΝΤ1 για τον θάνατο του Γιώργου Παυλάκη: «Θα σε θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό»

    Το πένθος βυθίστηκε ο δημοσιογραφικός κόσμος και η οικογένεια...

    Αχαϊα: Πνίγηκε 45χρονος

    Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του...

    Πάτρα – τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του

    Το πτώμα ενός 68χρονου εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης...