Ο Αιτωλοακαρνάνας Υπουργός Σπήλιος Λιβανός για τον Μητροπολίτη Κοσμά: Υπήρξε ένας εξαιρετικός ποιμενάρχης και θρησκευτικός πατέρας

    Ημερομηνία:

    Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός, για την απώλεια του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, δήλωσε τα ακόλουθα:

    «Η απώλεια του σεπτού ιεράρχη και ποιμένα της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, προκαλεί οδύνη σε όλο το εκκλησιαστικό πλήρωμα και στους πιστούς.

    Ήταν ένας πιστός και άοκνος εργάτης της Ορθοδοξίας και του λόγου του Θεού. Το φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο του ήταν πλούσιο. Το σημαντικότερο όμως ήταν η αγάπη που προσέφερε στο σύνολο της κοινωνίας.

    Στα 16 χρόνια της ποιμαντορίας του, η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας προσέφερε σπουδαίο έργο στην κοινωνία, έχοντας στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και τη στήριξη των αδυνάμων.

    Ο εκλιπών υπήρξε ένας εξαιρετικός ποιμενάρχης και θρησκευτικός πατέρας του λαού της Μητροπόλεώς μας.

    Όλοι κρατάμε ως ανάμνηση την ηρεμία του, την ανυπόκριτη ευγένεια και την ανιδιοτελή αγάπη του προς τον συνάνθρωπό του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του!»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτογραφήθηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού η δισέγγονη του θρυλικού Φέρεντς Πούσκας

    Πέρασαν 54 χρόνια από τότε που ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη...

    Ρωσία εναντίον ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας για τη Γάζα: Η Μόσχα απέναντι στο σχέδιο Τραμπ – Τι αντιπροτείνει

    Η ρωσική διπλωματία υπέβαλε προς συζήτηση και διαπραγμάτευση δικό της σχέδιο...

    Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο...