Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ

    Ημερομηνία:

    «Μετά την ύβρη, έρχεται η Νέμεσις», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση – απάντηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την σημερινή (09.07.2025) ομιλία του στη Βουλή.

    Ο Αλέξης Τσίπρας, έδωσε ηχηρή απάντηση με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής για τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα προβλήματα τα οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκτοτε.

    «Σήμερα στη Βουλή ακούσαμε από τα χείλη του πρωθυπουργού το συντομότερο ανέκδοτο: Ότι τον πολεμάνε τα συμφέροντα. Θα ήταν πολύ αστείο όλο αυτό, αν δεν ήταν κωμικοτραγικό.

    Πριν από έξι χρόνια παρέλαβε μια χώρα έξω από τα μνημόνια της χρεοκοπίας, με 37 δισ. ευρώ “μαξιλάρι” στα δημόσια ταμεία, με ρυθμισμένο το δυσβάσταχτο χρέος της και αποκατεστημένη τη διεθνή της αξιοπιστία.

    GLEARNET

    Και κατάφερε σήμερα, παρά τον πακτωλό των ευρωπαϊκών κονδυλίων που διαχειρίστηκε, να την μετατρέψει εκ νέου σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης, ενώ η σχέση της με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς αφορά σχεδόν αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή εισαγγελία.

    Αυτήν την καταστροφική πορεία για τη χώρα, δεν μπορεί πλέον να την κρύψει πίσω από τους μύθους που κατασκεύασε για το παρελθόν. Ούτε πίσω από τα εκατοντάδες εκατομμύρια που μοίρασε προεκλογικά για να εξασφαλίσει την εκλογική του νίκη.

    Μετά την ύβρη, έρχεται η Νέμεσις. Και κάτι τελευταίο: Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος. Εγώ, πάντως, δεν είμαι σίγουρα. Μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο για τον εαυτό του;», έγραψε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μοναχός στο Άγιο Όρος σκαρφαλώνει σε βράχια και γίνεται… viral

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον μοναχό Βασίλειο, που σκαρφαλώνει με απίστευτη...

    Εσυ, τι επίπεδο σεξουαλικής ευεξίας έχεις;

    Οι περισσότεροι από εμάς, όταν σκεφτόμαστε το σεξ και...

    Παντρεύτηκαν λίγο πριν το μαιευτήριο – Λαμπερός γάμος στην ελληνική σόουμπιζ!

    Γαμπρός και σύντομα μπαμπάς ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Η χρονιά των μεγάλων...

    Γιατί τρώμε ποπ κορν όταν πηγαίνουμε στο σινεμά

    Πριν ακόμα σβήσουν τα φώτα της αίθουσας, η κινηματογραφική εμπειρία έχει...