Ο Αλέξης Τσίπρας στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

    Ημερομηνία:

    Ένα λουλούδι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη.

    Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να παραβρεθεί στην περιοχή του Χαριάλου, στο σημείο όπου δέχθηκε τα φονικά χτυπήματα ο νεαρός φίλαθλος του Άρη και να αφήσει ένα λουλούδι την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το δικαστήριο για την δολοφονία του 19χρονου φοιτητή.

    Η κίνηση ήταν συμβολική, καθώς το πρωί άρχισε η αγόρευση της εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα και φτάνει η ώρα της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για την αποτρόπαια αυτή πράξη οπαδικής βίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη

      Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό και παραγωγικό κλίμα μεταξύ...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εχασε τη μάχη στο Ρίο ο δικυκλιστής

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας σχηματίσθηκε δικογραφία...

    Γενηδούνιας: Δικαιοσύνη, διατάχθηκε η επαναπρόσληψή μου στην Hellenic Train

    Την επιστροφή του στη Hellenic Train γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στο...