Ο Αλκαράθ πήρε τον τίτλο στο Queen’s και βρέθηκε ξανά στο Νο1

    Ημερομηνία:

    Τον πρώτο του τίτλο στο γρασίδι εξασφάλισε ο Κάρλος Αλκαράθ και ταυτόχρονα την επιστροφή του στο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης από τη Δευτέρα (26/06), αφήνοντας πίσω του τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

    Ο Ισπανός επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) του Αυστραλού, Αλεξ Ντε Μινόρ και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στο “Queen’s Club” του Λονδίνου, σε μία γερή πρόβα ενόψει της έναρξης του Wimbledon.

    Ο σημερινός ήταν ο 5ος εφετινός τίτλος για τον Αλκαράθ, ισοφαρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ξεκινώντας στο τουρνουά, είχε ρεκόρ 4-2 στο χορτάρι και χρειάστηκε το τάι μπρέικ στο καθοριστικό σετ του εναρκτήριου αγώνα του απέναντι στον Άρθουρ Ρίντερκνεχ.

    Από κει και πέρα ο 20χρονος έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου χωρίς να χάσει σετ την υπόλοιπη εβδομάδα. Έκανε, μάλιστα το 2 στα 2 απέναντι στον Ντε Μινόρ μετά την επικράτησή του στη Βαρκελώνη το περασμένο έτος, όπου ο Αλκαράθ χρειάστηκε 3 ώρες και 40 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Αυστραλού. Σήμερα του αρκούσε μία ώρα και 39 λεπτά για να πάρει τη νίκη στον τελικό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Black Friday: Η σκοτεινή αληθινή ιστορία πίσω από το όνομα

    Για χρόνια, την λεγόμενη Black Friday αγοραστές κατέκλυζαν τα...

    Τσάι: Οι πιο ξεχωριστές και σπάνιες ποικιλίες

    Από την Κίνα του 3ου αιώνα π.Χ ως το...

    Τα 10 χαρακτηριστικά του καλού μαθητή – Τι να κάνουν οι γονείς για να τα αναδείξουν

    Ας ξεκινήσουμε με μία απλή υπενθύμιση: καλός μαθητής δεν...

    ΗΠΑ: Ροζ κρουαζιέρες για να φέρουν τα ζευγάρια πιο κοντά…! 60 άτομα ταυτόχρονο οργασμό

    Όταν φθίνει το ερωτικό πάθος, υπάρχει η λύση της... ροζ κρουαζιέρας. Τα ζευγάρια...