Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά στην ταράτσα του Gazarte

    Ημερομηνία:

    Μια ταράτσα στην καρδιά της Αθήνας, ένας τραγουδοποιός που μάς έχει χαρίσει εξαιρετικά κομμάτια όλα αυτά τα χρόνια: Κάπως έτσι θα είναι το σκηνικό που θα δημιουργηθεί στις 14, 15, 17 και 18 Ιουνίου στην ταράτσα του Gazarte όπου θα φιλοξενηθούν οι πρώτες τέσσερις ζωντανές εμφανίσεις του Αλκίνοου Ιωαννίδη για το φετινό καλοκαίρι.

     

    Μόνος του επί σκηνής θα παρουσιάσει ένα solo πρόγραμμα που στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα και στην ηχητική παλέτα των πεταλιών της, Μέσα από πειραματισμούς και εμπειρίες που ωρίμασαν με τον καιρό δίνει νέα μορφή στα τραγούδια του, που αντανακλούν τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

    «Άλλαξαν οι εποχές, ελπίζω όχι για πάντα, και αφού δεν μπορούμε να βρεθούμε στον ίδιο χώρο, ας βρεθούμε στον ίδιο χρόνο» μάς είχε πει πριν λίγο καιρό στη live streaming εμφάνιση του, αποζητώντας την άμεση και ζωντανή επαφή με το κοινό. Τώρα ο χώρος και ο χρόνος συμβαδίζουν και θα μας βρουν και πάλι όλους μαζί στην Ταράτσα του Gazarte.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Διοργάνωσε πάρτι στην Πλαζ αλλά… συνελήφθη!

    Στο… πόδι “σήκωσε” μια ολόκληρη περιοχή, ένας 24χρονος, ο...

    ΑΧΑΪΑ: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του ΙΧ που έπεσε πάνω στο όχημα του Δήμου – Ακρωτηριάστηκε η εργαζόμενη

    Παραβίασε STOP και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα! Ο λόγος για...

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...