Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος στην επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

    Ημερομηνία:

    Στην επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος», παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Ινστιτούτου στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας, αποτέλεσε γιορτή μνήμης και τιμής εκείνων που οραματίστηκαν και αγωνίστηκαν για την ίδρυσή του και την εξέλιξή του σε αυτό που είναι σήμερα και απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες.

    Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλάμβανε ομιλίες και παρουσιάσεις για εμβληματικά έργα του Ινστιτούτου, τα οποία το καθιέρωσαν, αλλά και για άλλα σύγχρονα θέματα που απασχολούν σήμερα την επιστημονική κοινότητα και ευρύτερα την κοινωνία.

    Ο κ. Μπονάνος στο χαιρετισμό του, εξήρε το σπουδαίο και άκρως καινοτόμο έργο του ΙΤΥΕ «Διόφαντος», που σήμερα αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα έρευνας, καινοτομίας και διάχυσης της επιστημονικής γνώσης και μας κάνει όλους να αισθανόμαστε υπερήφανοι, που αυτό «επιστημονικό οικοσύστημα» ιδρύθηκε και έχει την έδρα του στην Πάτρα.  Μίλησε με θερμά λόγια για τους πρωτοπόρους αειμνήστους καθηγητές Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και Δημήτριο Μαρίτσα, αλλά και για τους διαδόχους τους Παύλο Σπυράκη και Χρήστο Κακλαμάνη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τραγωδία με νεκρή κοπέλα – Μεταφέρθηκε στον “Αγιο Ανδρέα”

    Έντονη κινητικότητα χθες τη νύχτα στα επείγοντα του Γενικού...

    Πάτρα – Κώστας Μπουρδούλης: Η ομάδα μας έγινε δέκα ετών! Εχει 52.232 μέλη

    Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης σε...

    Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε μία σχέση, σύμφωνα με τους αστρολόγους

    Σε θέματα αγάπης, όλα είναι θέμα χρόνου και σωστού συγχρονισμού....