Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φ. Ζαΐμης στην κοπή της πίτας του Εκκλησιαστικού Λυκείου

    Ημερομηνία:

    Δίνοντας έμφαση  στο  έργο που γίνεται στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του σχολείου.

    «Το εκκλησιαστικό σχολείο παράγει σημαντικό έργο στην κοινωνία και οφείλουμε να ενισχύσουμε την παρουσία του ούτως ώστε να είναι καινοτόμο και διεισδυτικό στην κοινωνία. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσω και μέσα από τις νέες αρμοδιότητές μου», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

    Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, Ιερείς, ο Διευθυντής της Εστίας Αρχιμ. π. Γερβάσιος Παρακεντές, ο πρώην αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Αχαΐας Ευγενία Πιερρή, καθηγητές και γονείς. Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο νεαρός Σπύρος λαμβάνοντας ως δώρο την εικόνα του Αγίου Γερβασίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα

    Τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. οι εκπαιδευτικοί προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,...

    H Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών σε Πάτρα & Αχαΐα με δωρεά 1 εκατ.€

     Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει ως Ανάδοχος την Αποκατάσταση...

    «Ο Κος Αμιλκάρ» του Yves Jamiaque – Το Ρεφενέ στο θέατρο «Αγορά» (13-29 Νοεμβρίου 2025)

    Με τον «Κο Αμιλκάρ», που ανέβηκε για πρώτη φορά...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Αναφορά στη Βουλή για το «Κλήμα Παυσανία» στο Παγκράτι Καλαβρύτων

    Αναφορά προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου...