O αντιπεριφερειάρχης Τάκης Παπαδόπουλος στο 9th Southeast Europe Energy Forum, στη Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας & Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Παπαδόπουλος, ήταν προσκεκλημένος και συμμετείχε σε μία πολύ σημαντική διοργάνωση με διεθνή χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αναδεικνύοντας τον ρόλο της Δυτικής Ελλάδας ως πυλώνα ανάπτυξης και συνεργασίας.

PHILOXENIA

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος έλαβε μέρος στο 9ο Ενεργειακό Φόρουμ Νοτιοανατολικής Ευρώπης – SEEF2025, (𝟵𝘁𝗵 𝗦𝗼𝘂𝘁𝗵𝗲𝗮𝘀𝘁 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆 𝗙𝗼𝗿𝘂𝗺) το οποίο διοργάνωσε το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (AmChamGR) και η Ελληνική Ένωση για την Ενεργειακή Οικονομία (HAEE) σε στρατηγική συνεργασία με το Atlantic Council  και το Global Energy Institute του Εμπορικού Επιμελητηρίου των ΗΠΑ και το οποίο φιλοξένησε εισηγήσεις και συζητήσεις για τις ενεργειακές προκλήσεις και τις μελλοντικέςπροοπτικές, την πράσινη μετάβαση και τις αναπτυξιακές ευκαιρίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια του Φόρουμ είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του Ελληνο-Aμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Σαρακάκη, και δήλωσε τα εξής:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, με όραμα, σχέδιο και συνεργασίες που δημιουργούν προοπτικές ανάπτυξης. Η συμμετοχή μας σε διεθνή φόρουμ και συνόδους ενισχύει τη θέση μας, δίνει νέες δυνατότητες και προοπτικές στις επιχειρήσεις της περιοχής μας και δημιουργεί γέφυρες συνεργασίας για το μέλλον».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αχαϊα: Αιμοδοσία σε Δαφνούλα και Ελληνικό Ερυμάνθου

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “ο Άγιος...

Πάτρα: Το ευχαριστήριο της οικογένειας Οικονόμου μετά τον θάνατου του πατρός Χαραλάμπους

Ευχαριστήριο:  “Με βαθιά συγκίνηση και μέσα από την καρδιά μας,...

Θρίλερ με τον 3χρονο Νόα στην Βρετανία που εξαφανίστηκε από παιδική χαρά, τον ψάχνουν πάνω από 1.000 άνθρωποι

Σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες στη Βρετανία για τον εντοπισμό...

Η επιστήμη πίσω από τους τέλειους χοχλιούς μπουρμπουριστούς00

Οι χοχλιοί μπουρμπουριστοί έχουν έναν δικό τους ηχητικό και αρωματικό κώδικα,...