Ο Αντώνης Καρυώτης μέσα από τα μάτια φίλων και του αδερφού του: «Μου λείπει, δεν πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπώ»

    Ημερομηνία:

    Η δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη από μέρος του πληρώματος του Blue Horizon ήταν το θέμα της εκπομπής «MEGA Stories» που έκανε πρεμιέρα χθες Δευτέρα 9/10.

    Φλίγκος

    Ο αδελφός του Αντώνη μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια, φίλοι και κάτοικοι του Αγίου Νικολάου για το χαμογελαστό και πρόθυμο παιδί και αυτόπτες μάρτυρες για την ανατριχιαστική σκηνή που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.

    GLEARNET

    «Ο Αντώνης ήθελε να βοηθάει και γινόταν πάντα φίλος. Όταν έμαθα για τον θάνατό του νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Όταν είδα το βίντεο με τη δολοφονία του ‘άνοιξε η γη και με κατάπιε’. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει μια ζωή», είπε μεταξύ άλλων, ο αδερφός του.

    «Μου λείπει πολύ. Πολλά είναι αυτά που δεν πρόλαβα να του πω. Το βασικό είναι ναι ότι τον αγαπάω. Τελευταία φορά τον άκουσα μια βδομάδα πριν το συμβάν», είπε συγκινημένος από την απώλεια του αγαπημένου του αδερφού.

    «Είχε χιούμορ, του άρεσε να κάνει πλάκες για να γελάσει ο άλλος. Δεν πίκραινε ποτέ κανέναν. Το ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους», είπε στη συνέχεια, αν και σημείωσε πως ο αδερφός του στο παρελθόν είχε πέσει θύμα εκφοβισμού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...