Ο Απόλλωνας ηττήθηκε από το Αιγάλεω και αποκλείστηκε

    Ημερομηνία:

    Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η ομάδα του Απόλλωνα έχασε σήμερα με 77-73, εκτός έδρας από το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
    Η Πατρινή ομάδα έπαιξε χωρίς τους Μολφετα-Αναστασόπουλο, και είχε ανέτοιμος τους Μάρκου-Γεραμάνη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντέξει μέχρι το τέλος απέναντι σε μια ομάδα που είχε πιο πολλές επιλογές.

    Φλίγκος

    Τα 10λεπτα: 17-21, 30-36, 57-55, 77-73.
    AΠΟΛΛΩΝ (Ψυχογιόπουλος): Ζούμπος 22 (7 ριμπάουντ, 5 ασιστ), Θανόπουλος 12, Χαϊκάλης 10, Γεραμάνης 4, Αναγνωστόπουλος 11, Μάρκου 4, Παπαφωτίου 6. Μηλιτσόπουλος 4.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θα κάνει νέο κόμμα ο Σαμαράς;

    Το πώς τους «παίζει» τους μητσοτακικούς ο πρόεδρος Αντώνης...

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 10 έως 13 Ιουνίου

    Κατά την περίοδο 10 έως 13 Ιουνίου, θα καταβληθούν...

    Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πόλεμος αιωνίων» με ανακοινώσεις και καταγγελίες – «Μπαρούτι» το κλίμα πριν τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ

    Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τεράστιο προβάδισμα… τίτλου το βράδυ της...