Ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει πολιτική αγωγή στην υπόθεση του 36χρονου Αντώνη

    Ημερομηνία:

    Την οικογένεια του άτυχου 36χρονου Αντώνη, μετά την τραγωδία στον Πειραιά, θα εκπροσωπήσει ως συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας, εναντίον όλων των υπευθύνων, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του

    Ο αδελφός του αείμνηστου Αντώνη που δολοφονήθηκε από υπαλλήλους της Ναυτιλιακής εταιρείας που διαχειρίζεται το πλοίο Blue Horizon, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον πέταξαν κυριολεκτικά στην θάλασσα ενώ ήταν επάνω στην μπουκαπόρτα του πλοίου που αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο Κρήτης, μας έδωσε την εντολή να παραστούμε προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον όλων των υπευθύνων.

    Πρόκειται για ένα αδιανόητο έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Η οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη, παρακαλεί όλους τους δημοσιογράφους, αν και αντιλαμβάνεται την υποχρέωση τους για ενημέρωση του κοινού, να μην επικοινωνήσουν μαζί τους καθότι δεν είναι σε θέση να κάνουν δηλώσεις, δεδομένης της οδύνης τους και της ψυχικής συντριβής στην οποία έχουν περιέλθει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πένθος στον Απόλλωνα για την απώλεια Νικολοπούλου

    Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της συζύγου του...

    Αχαϊα: Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ Απὸ τὸν Ἀντιπεριφερειάρχη Ἀχαΐας καὶ ἐπὶ κεφαλῆς τῶν Ἐκδόσεων...

    Πάτρα: Το ευχαριστήριο του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου

    Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη...

    Πάτρα: Σεμινάριο για φορείς του Τουρισμού (Φωτο)

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από φορείς του τουρισμού πραγματοποιήθηκε την...