Ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει πολιτική αγωγή στην υπόθεση του 36χρονου Αντώνη

    Ημερομηνία:

    Την οικογένεια του άτυχου 36χρονου Αντώνη, μετά την τραγωδία στον Πειραιά, θα εκπροσωπήσει ως συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας, εναντίον όλων των υπευθύνων, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του

    Ο αδελφός του αείμνηστου Αντώνη που δολοφονήθηκε από υπαλλήλους της Ναυτιλιακής εταιρείας που διαχειρίζεται το πλοίο Blue Horizon, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον πέταξαν κυριολεκτικά στην θάλασσα ενώ ήταν επάνω στην μπουκαπόρτα του πλοίου που αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο Κρήτης, μας έδωσε την εντολή να παραστούμε προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον όλων των υπευθύνων.

    Πρόκειται για ένα αδιανόητο έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Η οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη, παρακαλεί όλους τους δημοσιογράφους, αν και αντιλαμβάνεται την υποχρέωση τους για ενημέρωση του κοινού, να μην επικοινωνήσουν μαζί τους καθότι δεν είναι σε θέση να κάνουν δηλώσεις, δεδομένης της οδύνης τους και της ψυχικής συντριβής στην οποία έχουν περιέλθει.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αργίες 2025: Πότε πέφτει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Τα υπόλοιπα τριήμερα της χρονιάς

    Μετά το Πάσχα και την Πρωτομαγιά, αρκετοί εργαζόμενοι και...

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης στις εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων κατά του ναζισμού

    Η 9η Μάϊου καθιερώθηκε ως η επίσημη ημέρα λήξης του...

    Νέα πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για εκσυγχρονισμού και κατασκευής θερμοκηπίων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί...

    ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας: “Η Λοκαντιέρα” από το Άρμα Θέσπιδος

    Το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας  οδεύει προς την...