Ο Cedric the Entertainer θα είναι ο οικοδεσπότης στα Emmys 2021

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο Cedric the Entertainer θα είναι ο οικοδεσπότης των 73ων βραβείων Emmy που θα πραγματοποιηθούν το τρέχον έτος.

    Ο ηθοποιός ανακοίνωσε τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πρόκειται να παρυσιάσει τα Emmys.

    Σε μια δήλωσή του ο κωμικός, του οποίου το όνομα είναι ο Cedric Antonio Kyles, είπε: «Από τότε που ήμουν μικρό παιδί δίπλα στη γιαγιά μου, η τηλεόραση ήταν πάντα ο αξιόπιστος φίλος μου, οπότε είναι τεράστια τιμή για μένα να αναλάβω την παρουσίαση των βραβείων Emmy του έτους.»

    «Καθ ‘ όλη τη διάρκεια του χρόνου που ζούσαμε όλοι απομονωμένοι, η τηλεόραση μας βοήθησε να παραμείνουμε συνδεδεμένοι ως μια κοινωνία όπως ποτέ άλλοτε. Δεν μας διασκεδάζει απλώς, αλλά, όπως πάντα, μας βοήθησε να ανοίξουμε τα μάτια, μας εκπαίδευσε και μας βοήθησε να κατανοήσουμε καλύτερα ποιοι είμαστε ως άνθρωποι.»

    Είναι η πρώτη φορά που ο 57χρονος stand-up κωμικός και βετεράνος του «Barbershop», ο οποίος πρωταγωνιστεί και στο «The Neighborhood» του CB, που θα παρουσιάσει την εκδήλωση.

    Τα Emmys θα πραγματοποιηθούν ζωντανά την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. ET στο CBS, ενώ θα είναι διαθέσιμα και για ζωντανή μετάδοση στο Paramount +.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης στον Άγιο Βασίλειο την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου

    Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στην περιοχή...

    Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Θα διεκδικήσουμε όλη την αλήθεια και την τιμωρία

    Σε δηλώσεις προχώρησε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, μετά...

    Δυτική Ελλάδα: Περισσότεροι τραυματίες σε τροχαία τον Ιανουάριο

    Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσίευσε συνολικά...
    Best Shop