O Χ. Μπονάνος στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Alessandro de Martino

    Ημερομηνία:

    Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Alessandro de Martino παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας  Χαράλαμπος Μπονάνος, το Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024.

    Πρόκειται για την 24η ατομική έκθεση του καταξιωμένου εικαστικού και αποφοίτου της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας, η οποία τιτλοφορείται “Message in a bottle”. Η έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται στο πλαίσιο του οινικού φεστιβάλ “Οινοξένεια” και φιλοξενείται στο κτήριο Fame των Παλαιών Σφαγείων του Αιγίου, εντασσόμενη στο γενικότερο πνεύμα της πολιτιστικής γιορτής του οίνου και της φιλοξενίας.

    proliptikes

    Ο κ. Μπονάνος, ξεναγήθηκε στην έκθεση από το ζωγράφο και απηύθυνε χαιρετισμό, στον οποίο εξήρε την ποιότητα των έργων και την πλούσια διαδρομή του γνωστού καλλιτέχνη. Παράλληλα συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ για την πληρότητα του προγράμματος και την αρτιότητα της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί διαφήμιση για την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας, αποδεικνύοντας την πολιτιστική της ζωντάνια και κυρίως τη δίψα των κατοίκων της για εξωστρέφεια.

    Η συμμετοχή του Alessandro de Martino στις εκδηλώσεις, μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς στην έκθεση παρουσιάζεται μια συλλογή έργων η θεματική των οποίων, όπως δηλώνει και ο τίτλος της, είναι, μήνυμα σε ένα μπουκάλι από κρασί. Έργα ζωγραφικής, κοινωνικής ευαισθησίας, όπου ο δημιουργός τους αποτυπώνει στο τελάρο του το συναίσθημα του και όχι μια πίστη περιγραφή μιας εικόνας. Παράλληλα η επιλογή του από την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ “Οινοξένεια”, αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση ενός καλλιτέχνη που με τις δικές του δυνάμεις εκθέτει την εργασία του σε μια σημαντική γιορτή της ανατολικής περιοχής της Περιφέρειάς μας.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΙΝΤΕΟ: «Έτσι πέθανε ο Μαραντόνα»: Ο εισαγγελέας έδειξε σοκαριστική φωτογραφία στη δίκηζ

    Μία σοκαριστική φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα ακριβώς μετά τον θάνατό του...

    Νέα γυναικοκτονία στη Σίνδο: Πέθανε ο δράστης της γυναικοκτονίας κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο

    Άλλη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 53χρονος...

    Αγγελική Ηλιάδη: Το δικαστήριο είπε να σφραγιστεί το σπίτι της γιαγιάς μου και αυτό θα γίνει

    Λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ, το δικαστήριο...