Ο Χαρδαλιάς… “στέλνει” τον Κούβελα στον Εισαγγελέα! Παρέμβαση για την σύνδεση του ισχαιμικού… με το εμβόλιο

    Ημερομηνία:

    Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η τοποθέτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα, σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

    Σε προ ημερών ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο καθηγητής του ΑΠΘ συσχέτισε το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού με τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Συγκεκριμένα είχε γράψει πως προτρέπει «τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο οποίο υπεβλήθη».

    Η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

    Με βάση δημοσιεύματα στο ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά τα ζώδια δεν σέβονται τα όρια των άλλων

    Όλοι έχουμε συναναστραφεί ανθρώπους που δεν σέβονται τα όρια...

    «Πώς ένα τρίο με βοήθησε να ξεπεράσω τον δύσκολο χωρισμό μου»

    Φαίνεται πώς όλο και περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει και...

    ΠΑΤΡΑ: Μία βόλτα στην πόλη… πριν 45 χρόνια! ΒΙΝΤΕΟ

    Η Πάτρα ήταν κάποτε μια διαφορετική πόλη από αυτή...

    Μακροζωία: Αυτός ο συνδυασμός μακραίνει τη ζωή και αδυνατίζει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b6%cf%89%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bd/