Ο ΔΑΣΚΑΑΛΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ Τα sms Μάνου – Ρούλας επιβεβαιώνουν τον Ηλιάδη!

    Ημερομηνία:

    Μηνύματα αλλά και καταθέσεις από το παρελθόν επιβεβαιώνουν πλήρως τα όσα υποστήριξε στο twitter ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων ΠΠΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης, τα οποία δημοσίευσε χθες η «Π» σε εκτενές ρεπορτάζ. Και ποιος δεν θυμάται τα sms που αντάλασσαν Μάνος και Ρούλα, πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

    Η Πισπιρίγκου, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Δασκαλάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

     

    Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».

     

    Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

     

    Μάνος: «Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».

     

    Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χτύπησε το «καμπανάκι» για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. Κάτι που είχε πει και στο παρελθόν. Στην κατάθεσή του στην 18η ανακρίτρια στις 8 Απριλίου για τέσσερις ώρες περιέγραφε τα όσα έγιναν.

    Ο κ. Ηλιάδης στις 11 Απριλίου δέχεται ένα τηλεφώνημα από το Καραμανδάνειο για ένα κοριτσάκι που έχει υποστεί καρδιακή ανακοπή.

    Η συμπεριφορά της μητέρας οδηγεί τον κ. Ηλιάδη στη σκέψη ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει στη μητέρα το σύνδρομο Μινχάουζεν.

     

    «Επισκέφτηκα 2 ψυχιάτρους τον διευθυντή και τον αναπληρωτή, κάθισα πολύ ώρα μαζί τους σε διαφορετικές συνεδρίες, τους εξωτερίκευσα τον προβληματισμό μου και ήθελα να γνωρίζω εάν υπήρχε αυτό το σύνδρομο στη περίπτωση αυτή ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Το ραντεβού κλείστηκε, αλλά υπήρχε μια δυστοκία από τη πλευρά της μητέρας γιατί περίμενε το σύζυγό της για να πάνε μαζί στον ψυχίατρο. Οι γονείς αμφισβήτησαν όλη αυτή τη διαδικασία με τον ψυχίατρο εξαιτίας των ερωτήσεων που έκανε ο ψυχίατρος στη μητέρα και μου είπαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τις επισκέψεις στον ψυχίατρο», είπε ο κ. Ηλιάδης.

     

    «Ο πατέρας, μου είπε, ‘η γυναίκα μου δεν είναι τρελή’ και ο ψυχίατρος που την εξέτασε μου είπε αργότερα ότι δεν διέγνωσε σε αυτή οξύ ψυχωσικό σύνδρομο», τόνισε ο γιατρός Ηλιάδης.

     

    Το ζήτημα είναι ότι η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου, δεν έχει δώσει καμία απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο γιατρός. Ο κ. Ηλιάδης είχε επικοινωνήσει με ψυχιάτρους προκειμένου να … προλάβει το «κακό» μια και ήταν βέβαιος πως πίσω από όλα αυτά κρυβόταν η βαριά ψυχιατρική ασθένεις «σύνδρομο Μινχάουζεν δι αντιπροσώπου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουρκία: Πώς ΕΥΠ και ΜΙΤ εξάρθρωσαν μία από τις μεγαλύτερες συμμορίες

    Με τη συνεργασία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της...

    Ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό: Μια εμπειρία ζωής 6 ημερών

    Οι Ρώσοι λένε με χαμόγελο ότι όποιος έχει κάνει...

    Κάρολαϊν Λέβιτ: Ποια είναι η 27χρονη εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου

    Ο Ντόναλντ Τραμπ όρισε την Κάρολαϊν Λέβιτ, μόλις 27 ετών, ως την...
    Best Shop